Workshop “freestyle Step-training”; op veler verzoek 😊

Op zaterdag 29 juni van 9.00 – 9.55 uur organiseert Active Personal Training een unieke freestyle Step-training. Een workout met de step is een vorm van cardiotraining met een zeer positief effect op je hart en longen. Met een goede steples kun je veel calorieën verbranden en je bepaalt je eigen intensiteit door de hoogte van de step. Doordat je bij steppen tegen de zwaartekracht in werkt, train je je spieren. Vooral de spieren in je onderlichaam worden aan het werk gezet, maar als je op een hoger niveau stept en ook je armen meeneemt bij de passen dan blijft je bovenlichaam zeker niet achterwege. Ten slotte span je je core tijdens het steppen continu aan. Een win-winsituatie dus!

Choreografieën worden bij steppen opgebouwd, dus je kunt altijd bij de basis blijven als je de moeilijkere passen nog niet onder de knie hebt. Onze zeer ervaren freestyle instructeurs Nicole Timmerman en Joke Rutjens zorgen ervoor dat je wordt meegenomen naar een hoger niveau. De workshop is geschikt voor iedereen en gratis toegankelijk. Meld je aan via het evenement op Facebook of via info@activept.nl. Max. 16 deelnemers en vol = vol!

Bij voldoende animo (min. 5 aanmeldingen) zal Joke Rutjens op zaterdagochtend van 9.00 – 9.55 uur gaan starten met een freestyle Step-training.

Workshop “freestyle Step-training”; op veler verzoek 😊

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *