Een personal trainer is iemand die de kwaliteiten, ervaring en kennis in huis heeft om een bewegingsplan op te stellen aan de hand van uw wensen en lichamelijke conditie. Het is een goede ondersteuning voor iedereen die aan zijn of haar gezondheid wil werken. Ieder mens is verschillend en daarom is een persoonlijk beweeg- en trainingsplan erg belangrijk om uw doelen te behalen én te behouden.

Een personal trainer werkt resultaatgericht en gedurende een langere periode met u aan een gezonde(re) en energieke leefstijl. Nicole Timmerman is uw eigen motivator, inspirator, coach, trainer, sportpartner, mental coach, vertrouwenspersoon én geeft u advies op het gebied van sport, bewegen en voeding.

De afspraak met de personal trainer staat vast en gaat altijd door; ook als het regent, als u moe bent of gewoon geen zin heeft. De personal trainer is namelijk uw hoogstpersoonlijke stok achter de deur die u onvermoeibaar helpt en herinnert aan uw doelen.

Doelen

Wat zijn uw doelen op weg naar een gezonde en energieke leefstijl? Wat wilt u graag?

  • Verantwoord afslanken
  • Uw conditie op peil brengen of behouden                                                           2014-11-02 Nicole Timmerman Zakelijk -2
  • Uw levensstijl veranderen
  • Lichaam en geest in balans brengen
  • Werken aan uw kracht en lichaamshouding
  • Preventie rugklachten

Hoe bepaalt u uw doelen?

Dat doet u in overleg met uw personal trainer. Zij kan beoordelen of de doelen voor u reëel en haalbaar zijn. Iemand die jarenlang weinig aan zijn of haar conditie heeft gedaan, kan bijvoorbeeld niet binnen een paar maanden een marathon lopen.

Hoe bereikt u uw doelen?

Uw personal trainer maakt een trainingsprogramma op maat.  Samen wordt de juiste begeleiding bepaald en worden bewegingsvormen gekozen die bij u en uw doelen passen. Active Personal Training maakt gebruik van conditietraining, kracht- en functionele training: werken met uw eigen lichaamsgewicht, de kettlebell, halter, dynaband, fitball, TRX, KO8, Bosu-ballast ball, Bosu-ball, pull-up bar, dumbells, plyobox, gymringen, resistance bands, softball, flowin mat, steps, medicineball, bench press, speedladder (SAQ training: snelheid, flexibiliteit, beweeglijkheid) enz.

Lees hier meer over de werkwijze van het trainingsprogramma die Active Personal Training hanteert!

Investering

Een goed intakegesprek vormt de basis voor een veilig en realistisch trainingsprogramma. Het intakeformulier geeft onder meer inzicht in uw leefstijl, eet- en beweeggedrag en medische achtergrond. Dit is geheel gratis en vrijblijvend.

Active Personal Training bepaalt de hoogte van de tarieven aan de hand van de gegevens uit het intakegesprek, omdat hieruit een duidelijk beeld verkregen wordt om het trainingsprogramma op te stellen. Dit is persoonlijk en op maat. Tijdens het uitvoeren van het trainingsprogramma houdt Active Personal Training u nauwlettend in de gaten.

Toch zullen de kosten van de investering in uw gezondheid verrassend meevallen.

Meer weten over personal training?

Heeft u vragen of opmerkingen? Of wilt u een intakegesprek? Geen probleem! Neem vrijblijvend contact met Active Personal Training op.

Maakt u tijd voor uw gezondheid?

Dan maakt Active Personal Training tijd voor u!