Een personal trainer is iemand die de kwaliteiten, ervaring en kennis in huis heeft om een bewegingsplan op te stellen aan de hand van jouw wensen en lichamelijke conditie. Het is een goede ondersteuning voor iedereen die aan zijn of haar gezondheid wil werken. Ieder mens is verschillend en daarom is een persoonlijk beweeg- en trainingsplan erg belangrijk om jou doelen te behalen én te behouden.

Een personal trainer werkt resultaatgericht en gedurende een langere periode met je aan een gezonde(re) en energieke leefstijl. Nicole Timmerman is jouw eigen motivator, inspirator, coach, trainer, sportpartner, mental coach, vertrouwenspersoon én geeft je advies op het gebied van sport, bewegen en voeding.

De afspraak met de personal trainer staat vast en gaat altijd door; ook als het regent, als je moe bent of gewoon geen zin heeft. De personal trainer is namelijk jou hoogstpersoonlijke stok achter de deur die jou onvermoeibaar helpt en herinnert aan jouw doelen.

Doelen

Wat zijn je doelen op weg naar een gezonde en energieke leefstijl? Wat wil je graag?

  • Verantwoord afslanken
  • Je conditie op peil brengen of behouden                                                           2014-11-02 Nicole Timmerman Zakelijk -2
  • Je levensstijl veranderen
  • Lichaam en geest in balans brengen
  • Werken aan je kracht en lichaamshouding
  • Preventie rugklachten

Hoe bepaal je jou doelen?

Dat doe je in overleg met je personal trainer. Zij kan beoordelen of de doelen voor jou reëel en haalbaar zijn. Iemand die jarenlang weinig aan zijn of haar conditie heeft gedaan, kan bijvoorbeeld niet binnen een paar maanden een marathon lopen.

Hoe bereikt u uw doelen?

Je personal trainer maakt een trainingsprogramma op maat.  Samen wordt de juiste begeleiding bepaald en worden bewegingsvormen gekozen die bij jou en je doelen passen. Active Personal Training maakt gebruik van conditietraining, kracht- en functionele training: werken met uw eigen lichaamsgewicht, de kettlebell, halter, dynaband, fitball, TRX, KO8, Bosu-ballast ball, Bosu-ball, pull-up bar, dumbells, plyobox, gymringen, resistance bands, krachstation, softball, flowin mat, steps, medicineball, bench press, speedladder (SAQ training: snelheid, flexibiliteit, beweeglijkheid) enz.

Lees hier meer over de werkwijze van het trainingsprogramma die Active Personal Training hanteert!

Investering

Een goed intakegesprek vormt de basis voor een veilig en realistisch trainingsprogramma. Het intakeformulier geeft onder meer inzicht in jou leefstijl, eet- en beweeggedrag en medische achtergrond. Dit is geheel gratis en vrijblijvend.

Active Personal Training bepaalt de hoogte van de tarieven aan de hand van de gegevens uit het intakegesprek, omdat hieruit een duidelijk beeld verkregen wordt om het trainingsprogramma op te stellen. Dit is persoonlijk en op maat. Tijdens het uitvoeren van het trainingsprogramma houdt Active Personal Training je nauwlettend in de gaten.

Toch zullen de kosten van de investering in je gezondheid verrassend meevallen.

Meer weten over personal training?

Heb je vragen of opmerkingen? Of wil je een intakegesprek? Geen probleem! Neem vrijblijvend contact met Active Personal Training op.

Maak jij tijd voor jouw gezondheid?

Dan maakt Active Personal Training tijd voor jou!