Vertrouwen in de toekomst door switch in leefstijl

Nooit gedacht dat we zoveel resultaat zouden behalen met Duo Personal Training!’

Op 24 augustus 2020 zijn mijn man Paul en ik gestart met Duo training bij Nicole. De keuze viel al snel op Active Personal Training, omdat mijn zusje en haar man hier ook hele positieve ervaringen mee hadden.  

Nooit had ik kunnen denken dat we zoveel baat zouden hebben bij een duo-traject. Naast de fijne trainingen met persoonlijke aandacht, zijn we ook veel gezonder gaan eten en voelen we ons echt fitter. Inmiddels ben ik in exact 3 maanden tijd 14 kg afgevallen en in omvang 49 cm kwijt. Paul is ook 7 kg afgevallen en in omvang 20,5 cm kwijt. We zijn ook sterker en hebben meer energie. En we zijn pas op de helft van ons trainingstraject, dus dat voelt superfijn! Als aanvulling op de Duo trainingen ben ik inmiddels ingestroomd in de groepstrainingen van Active Personal Training, die ik met veel plezier volg. Ook de groepstrainingen zijn uitdagend en de mensen die met je meetrainen zijn gezellig en gemotiveerd. Zowel Nicole, Heidi als Joke overtuigen je in de lessen om het uiterste van jezelf te vragen. Ze geven je net dat steuntje in de rug wat je nodig hebt om je grenzen te verleggen.

Door de switch in mijn leefstijl zie ik vol vertrouwen de toekomst tegemoet. Ik wil mijn oude lijf nooit meer terug!

Lauri van Gansewinkel

17 augustus 2020
23 november 2020.

Nicole: ‘Dankjewel Lauri en Paul voor jullie vertrouwen in Active Personal Training. Jullie hebben al hele mooie resultaten behaald en mogen echt trots op jezelf zijn! We knallen samen nog 3 maanden door en de resultaten zullen alleen nog maar mooier worden. Fijn dat de groepstrainingen je ook goed bevallen, want het is erg belangrijk om deze lijn goed vast te houden. Ga zo door, jullie zijn toppers!’

Wil jij ook persoonlijke begeleiding naar een gezonde leefstijl? Gooi dan nú het roer om en kom in beweging. Je lichaam en geest zullen je dankbaar zijn.

Bij Active Personal Training kun je altijd veilig sporten, op gepaste afstand met de juiste hygiënemaatregelen. Naast Personal- & Duotraining bestaat ons aanbod uit een ruim assortiment aan groepstrainingen. Je kunt kiezen uit Bodyshape, Functionele Circuittraining, Zumba, Pilates, Steptraining, PiShape, SportFit 55+ of Outdoortraining/Bootcamp. Alle lessen zijn geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter. Door de kleine groepen is er altijd voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en coaching. Bij Active Personal Training kun je ook terecht voor voedingsadviezen, Fittergy supplementen, Fittergy Sportvasten- & de Vegan Flex detoxkuur.

Kijk voor meer informatie op www.activept.nl.
Je kunt je op de website aanmelden voor een gratis proefles of persoonlijk contact opnemen voor meer informatie.

Je bent van harte welkom!

Sportieve groet,

Nicole Timmerman

Active Personal Training
nicole@activept.nl
www.activept.nl

Vertrouwen in de toekomst door switch in leefstijl
Getagd op:    

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *