Trots op mijn behaalde resultaat na Personal Training bij Nicole

Marielle Jacobs aan het woord:

Na de geboorte van de kinderen kwamen er elk jaar een paar kilo’s bij. Door de hectiek van het gezin vergat ik om goed voor mezelf te zorgen. Na verschillende diëten, cursussen en het welbekende jojo- effect wilde ik het roer echt omgooien. Ik heb Nicole gebeld en dat bleek een hele goede zet! Ik geef toe dat ik echt wel vooroordelen had en was bang dat ik erg moest gaan afzien. Fitness is ook niks mij, dus er was echt wel een drempel waar ik overheen moest. Maar wat heb ik me daarin vergist!

De trainingen van Nicole zijn zo afwisselend en verrassend dat het gewoon heel leuk is en goed vol te houden. Nicole stemt de trainingen geheel af op jouw kunnen en houdt daarbij ook rekening met je zwakke punten. Ook begrijpt ze heel goed dat je ook een keer wil genieten van lekker eten. Maar ze motiveert je daarnaast ook weer om je ritme op te pakken en door te gaan. Door de combinatie van sporten en gezonde voeding bereik je het beste en een langdurig resultaat. En dát heb ik echt ervaren. Niet alleen zijn er ruim 8 kilo en heel wat centimeters vanaf, maar ik voel me ook fysiek én mentaal veel fitter!  

Nicole, echt super bedankt voor je support! Ik blijf zeker bij je sporten in de groepstrainingen, daar heb ik ook heel veel zin in!

Trots op mijn behaalde resultaat bij Active Personal Training

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *