Outdoor Training/Bootcamp                                                                                                 

Wil je fit, sterk en soepel worden en lekker sporten in de buitenlucht? Dan is deze groepstraining echt iets voor jou! Tijdens de outdoor/bootcamp trainingen focus je jezelf op het verbeteren van conditie, uithoudingsvermogen, snelheid, behendigheid, coördinatie, behendigheid en kracht.
Dit wordt getraind dmv intervaltrainingen, circuittraining, hardlopen en spierkracht- stabiliteit, – balans en uithoudingsoefeningen.

Bootcamp trainingen zijn super intensief. Omdat je op verschillende manieren traint maak je gebruik van bijna alle spieren in je lichaam. De training duurt 75 minuten en we maken gebruik van allerlei plekken in de mooie natuur van de Ijzeren Man. De bankjes, de boomstammen, het mulle zand, de attributen in het bos; ze worden allemaal betrokken in deze creatieve training en geven het lichaam díe prikkels die het nodig heeft. Een cool down brengt lichaam en geest weer in balans. Bij Active Personal Training krijg je de aandacht en begeleiding die je nodig hebt. Je bent klaar voor álles wat er op jou pad komt en verhoogt de algehele kwaliteit van uw leven.

Tijdens deze training werken we onder deskundige begeleiding in groepsverband aan het verbeteren van de conditie. De training is voor iedereen toegangelijk. Het is wel wenselijk dat je een paar minuutjes aaneengesloten kunt joggen.  De duur en intensiteit van de training is volledig afgestemd op alle niveau’s. Door de kleinere groep  is er voldoende ruimte voor individuele aandacht. Het is een total body workout die je stofwisseling verhoogt en de spieren verstevigd.
Een win-win situatie dus.

  • Zondagochtend: 10.00 uur – 11.15 uur in de bossen van De Ijzeren Man in Weert

Wat moet ik meenemen naar de Outdoor Training/Bootcamp?

Draag comfortabele sport/outdoor kleding en goede renschoenen met lichte schokdemping. Neem daarnaast een matje, handdoek en voldoende water mee. In de wintermaanden is het ook verstandig om handschoenen mee te nemen.

Sporten is goed voor jou gezondheid en welzijn. Het houd je op de lange termijn fit en vitaal. Bij Active Personal Training sport je altijd onder deskundige begeleiding                                                                     .

Een proefles is gratis

Neem nu contact op voor meer informatie! Geef u nu hier op voor de Outdoor Training