Outdoor Training

Wilt u fit, sterk en soepel worden en lekker sporten in de buitenlucht? Dan is deze groepstraining echt iets voor u! De outdoor trainingen bestaan onder andere uit hardlopen, intervaltraining, fitnessoefeningen en een gewichtencircuit. In het circuit maken we o.a. gebruik van kettlebells, bosuball, fitball, aquabag, roops, medicineball en stroops.

De training duurt 75 minuten en we maken gebruik van allerlei plekken in de mooie natuur van de Ijzeren Man. De bankjes, de boomstammen, het mulle zand, de attributen in het bos; ze worden allemaal betrokken in deze creatieve training en geven het lichaam díe prikkels die het nodig heeft. Een cool down brengt lichaam en geest weer in balans. Bij Active Personal Training krijgt u de aandacht en begeleiding die u nodig heeft. U bent klaar voor álles wat er op u pad komt en verhoogt de algehele kwaliteit van uw leven.Conditie Training 

Tijdens deze training werken we onder deskundige begeleiding in groepsverband aan het verbeteren van de conditie. Een minimaal vereiste voor deelname aan deze training is dat u 7-10 minuten aaneengesloten kunt joggen. We combineren het hardlopen met spierkracht- , stabiliteit- en balanstraining. De duur en intensiteit van de training is volledig afgestemd op de gevorderde sporter en door de kleinere groep  is er voldoende ruimte voor individuele aandacht. Het is een total body workout die uw stofwisseling versnelt waardoor u daadwerkelijk resultaat zult behalen. Door de kleinere groep van maximaal 17 personen is er voldoende ruimte voor individuele aandacht.

  • Zondagochtend: 10.00 uur – 11.15 uur in de bossen van De Ijzeren Man in Weert

Wat moet ik meenemen naar de Outdoortraining?

Draag comfortabele sport/outdoor kleding en goede renschoenen met lichte schokdemping. Neem daarnaast een matje, handdoek en voldoende water mee. In de wintermaanden is het ook verstandig om handschoenen mee te nemen.

Sporten is goed voor uw gezondheid en welzijn. Het houdt u op de lange termijn fit en vitaal. Bij Active Personal Training sport u altijd onder deskundige begeleiding.

Een proefles is gratis

Neem nu contact op voor meer informatie! Geef u nu hier op voor de Outdoor Training