Functionele Circuittraining

Deze aantrekkelijke circuittraining (55 min) bestaat uit een serie aaneengeschakelde oefeningen.

De Functionele Circuittraining is een hele effectieve trainingsvorm waarin we een combinatie maken tussen kracht-, stabiliteit-, balans- coretraining en spierconditie. Ook interval- en Hittraining zijn essentiële onderdelen van een geïntrigeerd trainingsprogramma en zullen bij deze training niet ontbreken.

De functionele circuittraining is bij Active iedere week anders, heel afwisselend maar altijd zeer resultaatgericht. Door de kleinere groep is er voldoende ruimte voor individuele aandacht. Bij Active staan we voor kwaliteit maar ook plezier tijdens de trainingen vinden wij heel belangrijk. Geen overvolle groepen waarin je niet opvalt, maar persoonlijke aandacht met voldoende mogelijkheid voor het corrigeren en aanpassen van de oefeningen als dat voor jou nodig is. Alleen zo kun jij jouw gewenste resultaten behalen, samen met ons. Dat klinkt toch als muziek in je oren? 😉

De Functionele Circuittrainingen worden gegeven op de volgende dagen en tijdstippen:

Maandag: 9.00 – 9.55 uur.                  
Maandagavond: 20.00 – 20.55 uur
Woensdag: 9.00 – 9.55 uur               Woensdagavond: 19.30-20.25 uur   Donderdagavond: 19.00 – 19.55 uur

Het effect van spiertraining reikt veel verder dan een strak lichaam. Het is goed voor je gezondheid en welzijn. Het houd je op de lange termijn fit en vitaal. Alle trainingen worden gegeven onder deskundige begeleiding.

Fotografie: Luc Timmerman
Fotograaf – Editor – Videograaf
www.luctimmermanmedia.nl

Neem nu contact op voor meer informatie! Geef u nu hier op voor de Functionele Circuittraining!

 

Het effect van spiertraining