Functionele Circuittraining

Deze aantrekkelijke circuittraining (55 min) bestaat uit een serie aaneengeschakelde oefeningen. Bij deze groepstraining draait het om het opbouwen van kracht-stabiliteit, balanstraining, conditie en spierconditie. Hiervoor maken we gebruik van functionele training: uw eigen lichaamsgewicht in combinatie met o.a. de Kettlebell, Resistance band,  Balance-trainers/Bosu-ball, Fittball, Medicineball, Halters, Aquabag, Bosu Ballast-ball, Sandbag, TRX en KO8.

Conditie- Interval- HIT-en Coretraining zijn essentiële onderdelen van een geïntrigeerd trainingsprogramma en zullen ook bij deze training niet ontbreken. De training is iedere week anders, heel afwisselend maar altijd zeer resultaatgericht. Door de kleinere groep van maximaal 17 personen is er voldoende ruimte voor individuele aandacht. We beginnen met een warming-up en eindigen met een cooldown. Laat u verrassen en meld u aan voor een proefles.

Het effect van spiertraining reikt veel verder dan een strak lichaam. Het is goed voor uw gezondheid en welzijn. Het houdt u op de lange termijn fit en vitaal. Alle trainingen worden gegeven onder deskundige begeleiding.

  • Maandag: 9.00 – 9.55 uur
  • Maandagavond: 20.00 – 20.55 uur
  • Woensdag: 9.00 – 9.55 uur
  • Woensdagavond: 19.30-20.25 uur
  • Donderdagavond: 19.00 – 19.55 uur

Een proefles is gratis.

Neem nu contact op voor meer informatie! Geef u nu hier op voor de Functionele Circuittraining!

Het effect van spiertraining