Bodyshape Barbell Training en Bodyshape

Bodyshape Barbell Training is een ideale training om met lichte tot middelzware gewichten met veel herhaling je hele lichaam te versterken en vorm te geven. Je traint o.a. je benen/billen, armen, rug, buik, door middel van squats, presses, liften, curls enzovoorts. Deze training is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Dus wil je krachttraining integreren in jouw trainingsplan, maar je voelt je niet prettig in een gewone fitnessruimte? Dan is deze Bodyshape Barbell Training perfect voor jou!

Op geweldige muziek met enthousiaste instructeurs werken we aan kracht en uithoudingsvermogen van de grote spiergroepen. Met een eigen gewichtskeuze kun je jouw gewenste resultaten behalen. We veranderen geregeld (3 maanden) van muziek en trainingsvorm. Met zorg zoeken we de muziek zelf uit. De choreografie is ontwikkelt door onze gecertificeerde top instructeurs: Joke en Nicole, met jarenlange ervaring.

Door de kleinere groep is er voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht.

De Bodyshape Barbell Training daagt in 55 minuten al jouw belangrijke spiergroepen uit met behulp van verschillende krachtoefeningen. Het is een afwisselende training op muziek die bestaat uit een een warming-up, gevolgd door spierversterkende oefeningen voor het hele lichaam. Uiteraard sluiten we af met een goede cooldown.

Het trainingsprogramma is gevarieerd aan bewegingsvormen, zodat het niet alleen leuk maar ook afwisselend blijft. De spieren wennen anders steeds aan dezelfde bewegingen en daardoor zul je op langere termijn minder resultaat boeken. Het is dus belangrijk om de spieren verschillende trainingsprikkels te geven. Spieren die meer aandacht nodig hebben en jouw houding en motoriek, verbeteren, worden op een veilige en effectieve manier getraind. Afwisseling in tempo en omvang is hierbij nodig. Zo ontwikkelen we strakke, atletische spieren.

We maken op dinsdagavond en zaterdagochtend veelal gebruik van een barbell (stang) met gewichten en veel herhalingen.

Op de vrijdagochtend krijg je iedere week een wisselende reeks oefeningenย  waardoor de verschillende spiergroepen en optimaal worden getraind. We maken gebruik van o.a. uw eigen lichaamsgewicht, kettlebells, barbell, resistanceband, halters en soft balls. Ook intervaltraining komt geregeld terug in deze BodyShape. De BodyShape is geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter. Iedereen kan meedoen op zijn/haar eigen niveau.

Wat moet ik meenemen naar de training?

Goede indoor-gymschoenen met lichte schokdemping.ย  Twee handdoeken, voldoende water en eenย goed humeur.

Sporten is goed voor jouw gezondheid en welzijn. Het houd je op de lange termijn fit en vitaal. Dit alles onder deskundige begeleiding.

  • Dinsdag: 20.00-20.55 uur (BodyShape Barbell Training)
  • Vrijdag: 10.00-10.55 uur (BodyShape)
  • Zaterdag: 10.00-10.5 uur (Bodyshape Barbell Training)

Een proefles is gratis.

Neem nu contact op voor meer informatie! Geef u nu hier op voor de Bodyshape of Bodyshape Barbell Training!