Bedrijfsfitness

In de pauze werken aan je lichaam en geest om vervolgens weer vol energie aan het werk te gaan. Hoe lekker is dรกt?

Veel mensen hebben een slechte houding, zowel overdag op het werk als โ€™s nachts. Door een bewuste houding kun je veel klachten verminderen of zelfs voorkomen.

De training kent een lage intensiteit zodat u na de pauze niet bezweet het werk hoeft te hervatten. Te beginnen met een warming-up om de spieren warm te maken. Spieren die meer aandacht nodig hebben en uw houding en motoriek verbeteren worden op een veilige en effectieve manier getraind. Na de training worden de spieren gestretcht. Dit is niet alleen om de verkorte spieren langer te maken, maar ten tweede helpt het u te ontspannen. Dat kan een positieve invloed hebben op jou prestaties.

Als je de hele dag in dezelfde houding werkt of vaak herhalende handelingen verricht, is stretchen zeker van belang. Je brengt je lichaam een tijdje in een heel andere houding en op die manier geeft je de gespannen spieren de kans om zich eindelijk een beetje te ontspannen.

Bedrijfsclinic

Ben je op zoek naar een sportieve invulling voor een bedrijfsuitje of personeelsfeest?

Active Personal Training verzorgt bedrijfsclinics op locatie of in de Active Studio. Samen trainen met het hele team en in een gezellige sfeer werken aan een betere gezondheid, meer conditie, kracht en souplesse. Hoe leuk is dat? Daarnaast is het ook mogelijk om direct na werktijd trainingen te verzorgen om je werknemers gezond en fit te houden. De invulling van de bedrijfsclinic kan variรซren van Bootcamp tot Zumba, Pilates of een van de andere trainingen die Active Personal Training aanbiedt.

Natuurlijk wordt de training aangepast op ieders niveau. Als je mij jouw wensen laat weten, maak ik voor jullie een aanbod op maat.
Bel voor meer informatie naar 06 22 12 94 56 of mail naar nicole@activept.nl

Als personeel er een gezonde levensstijl op nahoudt, is dat ook voor een werkgever positief! Als een organisatie in de gezondheid van de medewerkers investeert, kan dat veel voordelen opleveren:

Minder ziekteverzuim: Wanneer een medewerker overgewicht heeft, zorgt dat voor gemiddeld 2,5 dag per jaar meer ziekteverzuim dan een medewerker met een gezond gewicht. Als er sprake is van obesitas (zwaar overgewicht) ligt dat aantal zelfs nog hoger.

Hogere productiviteit: Uit onderzoek blijkt dat gezonde medewerkers een hogere productiviteit hebben. Dat komt onder meer doordat werknemers energieker zijn.

Positievere sfeer en teambuilding: Met een gezonde leefstijl zijn mensen positiever en opgewekter. Als medewerkers gezond eten en voldoende bewegen zal dat dus ook invloed hebben op de sfeer op de werkvloer. Uiteindelijk heeft een positieve sfeer ook invloed op de productiviteit en het werkplezier.

Neem nu contact op voor meer informatie, tarieven of een afspraak!