“Als je écht iets wil bereiken dan lukt dat ook!

Lynn aan het woord: Eind 2020 had ik mezelf een doel gesteld: ik wil fit worden! Na twee zwangerschappen en een blessure ging het langzaam iets beter en wilde ik echt gaan sporten. Vanaf februari 2021 ben ik gestart met personal training bij Nicole. Nu, aan het einde van dit jaar, kan ik weer hardlopen, voel ik me fysiek en mentaal sterker en ben ik 14 kilo lichter!

Lynn aan het woord: Eind 2020 had ik mezelf een doel gesteld: ik wil fit worden! Na twee zwangerschappen en een blessure ging het langzaam iets beter en wilde ik echt gaan sporten. Vanaf februari 2021 ben ik gestart met personal training bij Nicole. Nu, aan het einde van dit jaar, kan ik weer hardlopen, voel ik me fysiek en mentaal sterker en ben ik 14 kilo lichter!

Sporten met gewichten was helemaal nieuw voor mij. Daarnaast zijn er ook veel variaties in oefeningen die je zónder hulpmiddelen kunt doen, ook dat was ik niet gewend. Maar ik vind het héérlijk! De adviezen van Nicole zijn kundig, eerlijk en ook goed toepasbaar in je dagelijks leven. Dat is echt heel fijn. Ik ontdekte tijdens de personal trainingen dat je met discipline, geduld en een fijne begeleiding er stap voor stap echt wel komt. De personal trainingen zijn specifiek afgestemd op jouw lichaam en trainingsniveau. De positieve energie die ik krijg door het sporten werkt voor mij ontzettend fijn. Zo kan ik ook mijn hoofd lekker leegmaken. 

Naast mijn personal trainingen ben ik ook ingestroomd in de groepslessen. Bij Active Personal Training kun je heel fijn sporten op je eigen niveau, ook in de groepstrainingen. De trainingen zijn afwisselend en voor alle niveaus geschikt: echt super! Daarnaast is Nicole een echte motivator die haar vak verstaat. Door haar staat sporten voor mij nu voor ‘plezier’ in plaats van ‘iets dat moet’. Die ontdekking gun ik echt iedereen. 

Op dit moment train ik 3x per week en doe daarnaast nog zelf conditietraining. En het voelt heerlijk!

Het komende jaar ga ik weer sportief verder met mijn nieuwe doelen. Want ik weet inmiddels; als je écht iets wil bereiken, dan lukt dat ook. Natuurlijk wel met de juiste begeleiding…

Nicole aan het woord: Ik heb voor Lynn een trainingsprogramma opgesteld wat bij haar wensen en haar doelen paste. Het trainingsprogramma is gevarieerd aan bewegingsvormen, zodat het niet alleen leuk maar ook afwisselend blijft. Daar komt nog eens bovenop dat ze mentaal sterker is geworden en dat haar spieren haar metabolisme verhogen: hoe hoger de spiermassa, hoe meer calorieën je lichaam in rust verbruikt (en dus hoe meer je kunt eten zonder aan te komen). Maar dat is niet het enige voordeel van een goed werkende stofwisseling. Je metabolisme is immers zeer belangrijk voor je algemene gezondheid. Het bepaalt niet alleen je gewicht, maar ook onder andere je slaap, je energiepeil en de kracht van je spijsvertering.

Geen focus op snel gewichtsverlies. Geduld is een schone zaak. Meten is weten.

Lynn ik ben super trots op je wat we samen bereikt hebben. Je bent een doorzetter, met vallen en opstaan. Ik vind je een topper. We gaan nog even samen door om je nieuwe doelen te bereiken :

Sportieve groet,

Nicole Timmerman
Active Personal Training

Sporten staat nu voor plezier, niet voor ‘iets dat moet’