GRATIS WORKOUTS VAN LES MILLS BESCHIKBAAR VOOR THUIS

Een positief bericht van Active Personal Training in deze bijzondere periode.

De home workout filmpjes worden super gewaardeerd en dat voelt écht heel fijn. Zo blijven we toch in onze krachten en dat probeer ik ook thuis te doen. Samen met de familie sporten we buiten in onze achtertuin. Op deze manier maken ook wij ons hoofd leeg en proberen we sterk en gezond te blijven.

Ik ben op zoek gegaan naar nóg meer goede workouts, want zeker in deze tijd is het belangrijk om lekker te blijven sporten. Speciaal voor jullie heb ik nu iets moois in de aanbieding!

Bij LES MILLS™ on Demand krijg je 24/7 onbeperkte toegang tot alle online workouts.

Active Personal Training mag vrienden uitnodigen en biedt jou als lid van Active de mogelijkheid om de komende 60 dagen GRATIS gebruik te maken van Les Mills On Demand: een online platform met zo’n 1.000 workouts die je thuis kunt volgen. Les Mills On Demand biedt voor ieder wat wils, zoals: cardio, kracht, dans, body & mind en ga zo maar door.

Hoe meld jij je hiervoor aan?

  • Ga met je laptop/computer naar de volgende link https://www.lesmillsondemand.com/en_eu/subscriptions/signup
  • Vul je gegevens in

Let op: je moet ook je betaalgegevens (creditcard of Paypal) invullen, maar je hoeft uiteraard niks te betalen indien je binnen 60 dagen je account weer stopzet. Een PayPal account maak je eenvoudig en snel aan via deze link:  fracturemoisture46

  • Start met jouw favoriete Les Mills workouts

Mocht je na 60 dagen niet willen doorgaan, zorg er dan voor dat je via het platform jouw account voor het einde van de free trial periode stopzet!

Mocht je niet willen registreren voor Les Mills On Demand, dan heb je via  https://watch.lesmillsondemand.com/at-home-workouts toegang tot zo’n 100 gratis (korte) workouts en oefeningen om te volgen.

Uiteraard kom ik zelf met nóg meer home workouts online. Zo kunnen we er met z’n allen voor zorgen dat we de komen weken fit en sterk blijven. Samen proberen we het virus zo snel mogelijk te overwinnen.

Webshop

In de webshop van Active Personal Training kun je nog steeds allerlei producten bestellen. Deze webshop is te vinden in je Fitmanager, via trainingsrooster, onder het kopje ‘andere producten’. Naast Active tanktops, t-shirts, petten, sporttassen en handdoeken zijn er ook vitaminesupplementen te koop. Wanneer de betaling is ontvangen zal ik telefonisch contact met je opnemen voor levering.

Fittergy voedingssupplementen

Fittergy Supplements is gespecialiseerd in het produceren van kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen. Samen met diverse gezondheidsprofessionals delen zij kennis over de werkzaamheid van voedingssupplementen voor een goede gezondheid, maximale (sport)prestaties en een optimaal lichaamsgewicht. Active Personal Training is een van de samenwerkingspartners van Fittergy. Samen zorgen we voor een persoonlijk advies en helpen we jou om een optimale gezondheid te bereiken en te behouden!

De komende weken zullen jullie vaker een update van me ontvangen om jullie op de hoogte te houden van mededelingen en workouts.
Volg je me al op YouTube? https://www.youtube.com/channel/UCyuuJOCorSlpLn2Nz9EsnEQ?view_as=subscriber.

Take care

Be Strong Get Strong!

Met sportieve groet,

Active Personal Training

Nicole Timmerman

Samen Sterk – home workouts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *