“Ik word iedere week sterker en heb nu echt plezier in het trainen!”

Karin aan het woord:
“Eind september 2022 ben ik via via bij Nicole terechtgekomen.
Ik had voorheen wel eens vaker een abonnement bij een sportschool afgesloten, maar dat afsluiten daar bleef het dan ook bij….
Ik ging wel graag fietsen en hardlopen maar naar de sportschool was toch niet mijn ding.

Zonder hoge verwachtingen ben ik gestart met personal training bij Nicole op woensdagochtend.
De trainingen werden rustig opgebouwd, gecombineerd met leuke en serieuze gesprekken en een goede dosis humor.
Nicole heeft een wekelijks wisselend trainingsschema wat voorkomt dat het saai wordt.

Na een paar weken personal training heb ik het sporten uitgebreid met een groepsles op de maandagavond. Op vrijdag, zaterdag of zondag train ik thuis.
Ik heb inmiddels al flink wat attributen zelf aangeschaft, zodat ik ook thuis een volwaardige training kan doen.
Op dit moment sport ik dus 3x per week, waarvan 1 dag consequent in mijn ‘’thuisgym’’!

De trainingen zijn naarmate de weken voorbij vlogen geleidelijk aan steeds een stukje zwaarder geworden, maar prima te doen.
Ik voel dat ik elke week sterker word en heb ook echt plezier in het trainen.

Nicole geeft ook voedingsadviezen. Waar ik dacht heel gezond te eten, bleken mijn verhoudingen totaal niet te kloppen.
Mijn voedingspatroon heb ik bijgesteld, met een betere verhouding koolhydraten en eiwitten.
Ik ga nog steeds regelmatig uit eten, lust graag een wijntje, maar weet nu hoe ik de dag erna een verantwoorde balansdag kan inlassen .

Inmiddels ben ik een half jaar bezig en daarmee halverwege mijn PT-traject.
Tot nu toe ben ik 10,3 kg lichter en totaal 36,5 cm in omvang kwijt.
Ik voel mij gezonder, fitter, trots en zit een stuk beter in mijn vel.
Beter in mijn vel zitten was mijn nummer 1 doel, dus die kan ik al in mijn zak steken!
Op naar de volgende 6 maanden.”

Nicole aan het woord: ‘Dankjewel Karin voor je mooie woorden en het vertrouwen in Active Personal Training. Na een half jaar heb je laten zien dat je niet alleen hele goede resultaten hebt behaald, maar je zit ook weer lekker in je vel en je beleeft veel plezier in het sporten. Je mag zeker trots op jezelf zijn, dat ben ik ook op jou.

Heel fijn dat de groepstraining je ook goed bevalt en dat je daarnaast nog thuis traint. Echt top. Het is erg belangrijk om deze lijn goed vast te houden. Karin, ik ben super trots op jou en op wat we samen hebben bereikt. Met vallen en opstaan heb je al hele mooie resultaten bereikt, je bent echt een doorzetter. We gaan nog even samen door om je nieuwe doelen te bereiken.’

Wil jij ook, net als Karin, persoonlijk worden begeleid naar een gezonde leefstijl? Gooi dan nú het roer om en kom in beweging. Je lichaam en geest zullen je dankbaar zijn.

Bij Active Personal Training heb je, naast Personal- & Duotraining, ook de keuze uit een ruim assortiment aan groepstrainingen. Je kunt kiezen uit Bodyshape, Functionele Circuittraining, Zumba, Pilates, Steptraining, PiShape, SportFit 55+ of Outdoortraining/Bootcamp. Alle lessen zijn geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter. Door de kleine groepen is er altijd voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en coaching. Bij Active Personal Training kun je ook terecht voor voedingsadviezen, Fittergy supplementen, Fittergy Sportvasten- & de Vegan Flex detoxkuur.

“Ik word iedere week sterker en heb nu echt plezier in het trainen!”