Vertrouwen in de toekomst door switch in leefstijl

Op 24 augustus 2020 zijn mijn man Paul en ik gestart met Duo PT training bij Nicole. De knop moest om en we wilden hier graag hulp bij. Onze keuze viel al snel op Active Personal Training. Samen met Nicole stelden we voorzichtige doelen op: ik wilde graag 10kg afvallen en actiever worden, Paul wilde graag minder buikomvang en een gezonde spieropbouw. We hadden toen echt niet kunnen bedenken dat we allebei deze doelen meer dan ruim zouden behalen. Sterker nog, we vinden het sporten nu zelfs écht heel leuk!  

14-8-2020 ( 1 week voor aanvang Duo Training)

We startten met een goed opgebouwd trainingsschema, precies afgestemd op onze mogelijkheden. Naast de fijne trainingen met persoonlijke aandacht, zijn we ook veel gezonder gaan eten en voelen we ons al snel fitter. Mijn droom werd geleidelijk werkelijkheid tijdens het trainingstraject: Ik pas nu kleding die ik nooit zou dragen en ik voel me weer lekker in m’n vel! Ik ben in totaal nu 23 kilo afgevallen en in totaal 72,5 cm kwijt in omvang. Paul is ruim 8 kg afgevallen en aan omvang 29cm kwijt.

20-2-2021

De persoonlijke begeleiding van Nicole is echt een hele fijne stok achter de deur. Als aanvulling op de Duo PT trainingen ben ik inmiddels ingestroomd in de groepslessen van Active Personal Training, die ik met veel plezier volg. Paul doet op zondagochtend mee met de Outdoortraining/Bootcamp. De groepslessen zijn uitdagend en de mensen die met je meetrainen zijn gezellig en gemotiveerd. Zowel Nicole, Heidi als Joke enthousiasmeren je enorm om echt tot het uiterste te gaan in de trainingen. Ze geven je net dat steuntje in de rug wat je nodig hebt om je grenzen te verleggen.

Door de switch in mijn leefstijl zie ik vol vertrouwen de toekomst tegemoet. Ik wil mijn oude lijf nooit meer terug! Paul en ik blijven zeker sporten bij Active, ik ga nu zelfs minimaal 3x per week. Wie had dat ooit gedacht…

Mijn tip aan iedereen die zijn of haar leefstijl wil veranderen: kies voor jezelf en doe jezelf een nieuwe lifestyle cadeau. En als je kiest, kies dan voor Nicole en haar team voor optimale resultaten en de beste, deskundige en persoonlijke begeleiding! 

Lauri van Gansewinkel

Nicole: ‘Dankjewel Lauri en Paul voor jullie mooie woorden en het vertrouwen in Active Personal Training. Jullie hebben écht hele goede resultaten behaald en mogen zeker trots op jezelf zijn! We hebben een top tijd samen beleefd, zowel in als buiten de studio. Opgeven is geen optie. Lockdown of niet, we gingen er samen voor. Heel fijn dat de groepstrainingen jullie ook goed bevallen, want het is erg belangrijk om deze lijn goed vast te houden. Maar ik heb er het volste vertrouwen in dat dit helemaal goed gaat komen. Ga zo door, jullie zijn toppers!’ We houden sowieso contact.

Wil jij ook, net als Lauri en Paul, persoonlijke begeleiding naar een gezonde leefstijl? Gooi dan nú het roer om en kom in beweging. Je lichaam en geest zullen je dankbaar zijn.

Bij Active Personal Training kun je altijd veilig sporten, op gepaste afstand met de juiste hygiënemaatregelen. Naast Personal- & Duotraining bestaat ons aanbod uit een ruim assortiment aan groepstrainingen. Je kunt kiezen uit Bodyshape, Functionele Circuittraining, Zumba, Pilates, Steptraining, PiShape, SportFit 55+ of Outdoortraining/Bootcamp. Alle lessen zijn geschikt voor zowel de beginnende als de gevorderde sporter. Door de kleine groepen is er altijd voldoende ruimte voor persoonlijke aandacht en coaching. Bij Active Personal Training kun je ook terecht voor voedingsadviezen, Fittergy supplementen, Fittergy Sportvasten- & de Vegan Flex detoxkuur.

Ik wil mijn oude lijf nooit meer terug!’