Tessa (18 jaar) aan het woord:
Graag wil ik mijn verhaal delen over mijn fijne ervaring bij Active Personal Training.
Ik heb altijd gestruggeld met mijn gewicht en hoe ik naar mijzelf kijk. Ik ben in het verleden aangekomen in gewicht en daarna weer veel afgevallen. Helaas kwamen de kilo’s er vervolgens weer bij en werd ik nog zwaarder dan voorheen. Tot ik op een gegeven moment écht een dieptepunt had bereikt, zowel fysiek als mentaal. Er moest iets gaan veranderen…

Tijdens het intakegesprek heeft Nicole me meteen een heel goed gevoel gegeven en ik kreeg direct veel zin om eindelijk op een fatsoenlijke manier mijn levensstijl te verbeteren. Inmiddels ben ik nu zes maanden verder en ben ik stiekem toch wel trots op mezelf. Het afgelopen half jaar verliep voor mij met veel ups en downs, met een lach en een traan, maar ik ben er letterlijk en figuurlijk sterker uitgekomen. Door de personal trainingen, het aanpassen van mijn eetpatroon en de fijne gesprekken die ik met Nicole heb gehad zit ik eindelijk weer lekker in mijn vel. Hier ben ik zo dankbaar voor! Ik zou niet weten hoe ik dit zonder Nicole had moeten bereiken.

Naast de personal trainingen ga ik ook met veel plezier naar de groepslessen van Active Personal Training. En dat blijf ik natuurlijk doen, want het sporten geeft mij veel positieve energie. Nicole bedankt voor de fijne trainingen en de persoonlijke aandacht. Tot snel in de groepslessen.
————————————————————————-

Fotografie: Luc Timmerman Media
26 cm in omvang afgenomen en 7 kilo afgevallen.

Tessa is in totaal 26 centimeter in omvang afgenomen en 7 kilo afgevallen. En dat is nog niet alles. Ze is niet alleen gezond bezig maar is ook sterker, fitter, heeft meer energie en een boost zelfvertrouwen gekregen. Ik ben dan ook super trots op haar .

Tot snel. 🎉💪🏼

Nicole Timmerman
Personal Trainer

“Ik heb altijd gestruggeld met mijn gewicht…..”