Hallo ik ben Superjojo, aangenaam. Ik ben een regelmatige sportster, maar ik worstel mijn hele leven al met mijn gewicht. De ene periode kom ik 10 kg aan en later val ik weer 10 kg af. Het blijft een dingetje. Voor mijn 50ste verjaardag was mijn doel “strak in het pak”, maar helaas bereikte ik het tegendeel.

Ik merkte dat het lijnen niet meer zo gemakkelijk ging als vroeger. Ik heb vanalles gedaan; van calorieën tellen, Montignac tot een koolhydraatarm  dieet. Ik bleef maar jojoën. Iedere keer baalde ik als een stekker want ik weet dat je het écht zelf in de hand hebt. Je lichaam is je dankbaar als je het goed behandelt, maar dan moet je het wel blijven doen! 

Nicole ken ik al 30 jaar en ik vind haar trainingen de fijnste lessen die ik ooit heb gevolgd. Ze heeft dezelfde humor en spirit als ik. Af en toe lekker “kaaken” in de les, heerlijk. 

Dus toen mijn man Ard zei dat we personal training gingen volgen bij Nicole was ik direct enthousiast! Zij weet als geen ander hoe ze een perfect trainingsprogramma neer kan zetten in combinatie met een aangepast voedingspatroon, speciaal afgestemd op mijn leefstijl. Hierdoor is het prima vol te houden en kan ik het beste uit mezelf halen. 

Nicole legde de lat meteen hoog: “Wij gaan er samen voor zorgen dat je weer 65 kg weegt”, zei ze. Haha dat heb ik in geen 20 jaar meer gewogen. Maar ik vertrouw op Nicole dus we gingen ervoor. Het persoonlijke trainingsprogramma, inclusief voedingsadvies werkt voor mij perfect. En Nicole had gelijk! Het resultaat mag er wezen, ik voel me fit, sterk en helemaal geweldig. 

Om ons traject nog een éxtra boost te geven, heb ik meegedaan via Active Personal Training met de VeganFlex Detox-kuur volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Nicole gaf ons uitleg over deze 10-daagse ontgiftingskuur van Fittergy en ik was meteen enthousiast. Een geweldig programma waarbij je gebruik maakt van een persoonlijk voedings- en bewegingsprotocol. In combinatie met speciaal geselecteerde voedingssupplementen wordt je lichaam ontgift en geef je jouw immuunsysteem een boost. De 10-daagse kuur was goed te doen en gaf nog even dat extra zetje tot een supermooi resultaat!

Ik ben ontzettend blij met wat wij samen hebben bereikt en durf zelfs weer een korte broek aan op vakantie. Ik ben nu 58 jaar en trots op mijn lichaam, dankzij Nicole! 

Natuurlijk gaan we nog even door, want samen zijn we op weg naar mijn nieuwe doel: op mijn 60ste “strak in mijn pak”…

Leanne Triepels

Nicole aan het woord: Ik heb voor Leanne een trainingsprogramma opgesteld wat bij haar wensen en haar doelen paste. Het trainingsprogramma is gevarieerd aan bewegingsvormen, zodat het niet alleen leuk maar ook afwisselend blijft. Daar komt nog eens bovenop dat ze conditioneel beter is geworden en dat haar spieren haar metabolisme verhogen. Hoe meer spiermassa je opbouwt, hoe meer calorieën je lichaam in rust verbruikt. Maar dat is niet het enige voordeel van een goed werkende stofwisseling. Je metabolisme is immers zeer belangrijk voor je algemene gezondheid. Het bepaalt niet alleen je gewicht, maar ook onder andere je slaap, je energiepeil en de kracht van je spijsvertering.

In totaal is Leanne -29,5 cm verminderd in omvang (buik, taille, borst en heupen) en -9kg afgevallen. Geen focus op snel gewichtsverlies. Geduld is een schone zaak. Meten is weten.

Ik ben dan ook super trots op jou en wat we samen hebben bereikt. Je luistert goed en de resultaten mogen er zijn. Je spieren blijven zich ontwikkelen en dat is ook goed te zien. 💪🏼 Ik kan hier zo van genieten. 🙏🏼 Samen sterk niet waar. We gaan nog even samen door, want onze doelstelling is alweer bijgesteld: finetunen.

– 9 kilo
“Ik durf weer een korte broek aan op vakantie”