Hoi,

Ik ben Liesbeth en heb als sporthobby’s hardlopen en wielrennen. Tijdens een van mijn hardlooptrainingen besefte ik dat ik niet meer echt vooruit ging. Daarnaast had ik al langer de wens om ook mijn bovenlichaam te gaan trainen. Twee belangrijke redenen om toch eens contact op te nemen met Active Personal Training. Tijdens het intakegesprek met Nicole klikte het meteen en hebben we samen een plan opgesteld. Door mijn duurtrainingen aan te vullen met krachttraining voor het gehele lichaam zou ik op termijn ook weer betere resultaten kunnen behalen. Op 12 maart van dit jaar ben ik dan ook vol enthousiasme gestart met mijn Personal Trainingen bij Nicole. Het gaf mij meteen een kick! Ik kreeg spieroefeningen voor thuis die ik consequent, zoals afgesproken, 2x per week deed. Ik verheugde mij iedere dinsdag weer op een nieuwe training die speciaal voor mij werd gemaakt. Het was soms afzien en doorzetten tijdens de trainingen en af en toe moest ik echt even ontladen. Dan kreeg Nicole te horen dat ze een ‘bitch’ was en antwoordde lachend: “weet ik” ;-).  Nicole is super professioneel, positief en héél creatief. Ik heb in dit half jaar geen één keer dezelfde les gehad. Ze is energiek en stimuleert je extra op het moment dat je zelf denkt dat het niet meer gaat. “Niks stoppe, dich kins det Liesbeth”, heeft ze vaak gezegd. Na verschillende weken Personal Training, merkte ik al dat ik weer kon versnellen tijdens mijn hardlooptrainingen. Maar ook mijn lichaamsvorm veranderde doordat Nicole alle spiergroepen aanpakt. Mijn doelen zijn bereikt dankzij de kundigheid van Nicole en natuurlijk ook door mijn eigen doorzettingsvermogen. Het is té leuk om te stoppen, dus vanaf volgende week start ik in groepsverband met de Functionele Circuittraining.

Super bedankt Nicole!

 

 

 

Hoe Personal Training een positieve invloed heeft gehad op mijn leven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *