Wilt u fitter, energieker worden en een paar kilo afvallen? 
Dan is Fittergy Sportvasten de oplossing voor u! 

Wat is Sportvasten?

Sportvasten is een wetenschappelijk bewezen effectieve trainingsmethode om uw leven een nieuwe impuls te geven. Het doel is dat u zich fitter en energieker voelt en dat u een gezond gewicht bereikt én behoudt. Sportvasten is geen dieet. Het is een 10-daagse trainingsmethode waarbij de spieren en de lever worden getraind in het verbruik van vet in plaats van suiker (de metabolic switch). Om dit te bewerkstelligen gaat u sporten tijdens de vastenkuur. Hierdoor gaat u meer vet verbranden en nemen overtollige vetreserves, met name het buikvet, af. Mannen vallen gemiddeld 4 tot 6 kilogram af in 10 dagen, vrouwen 2 tot 4 kilogram. Ook wordt de behoefte aan snaaien en tussendoor snoepen na de kuur veel minder. Sportvasten is een gezondheidsprogramma, waarbij gewichtsverlies eigenlijk een bij-effect is.

Welke resultaten kunt u verwachten;

Na 10 dagen kunt u de volgende resultaten behalen:

  • Gemiddeld 2 tot 6 kg gewichtsverlies
  • Verbeterde sportprestaties
  • Gemiddeld 3 tot 7 cm minder buikomvang
  • Een compleet fitter gevoel
  • U krijgt meer energie

MAKE THE SWITCH

De 10-daagse Sportvastenkuur is de kickstart naar een gezondere lifestyle! De naam ‘Make The Switch’ verwijst naar de switch die u in deze 10 dagen maakt van suiker- naar vetverbranding. U traint onder begeleiding van Nicole Timmerman. Tijdens de Sportvastenkuur bouwt u in 3 dagen uw voeding af. Vervolgens gaat u 2 tot 3 dagen sapvasten en daarna in 4 dagen uw voeding weer gecontroleerd opbouwen. Dit combineert u elke dag met 20 tot 30 minuten duurtraining. De intensiteit van de training wordt persoonlijk voor u bepaald door uw coach. Na de Sportvastenkuur voelt u zich als herboren en kunt u uw nieuwe lifestyle beginnen!

Active Personal Training begeleidt mensen naar een gezonde leefstijl. Zowel op individueel vlak als in groepsverband wordt  ervoor gezorgd dat men op een verantwoorde wijze persoonlijke doelstellingen bereikt.

De methode van het Fittergy Sportvasten is dan ook een welkome aanvulling op de werkwijze van Active Personal Training. Het is een unieke kans om uw lichaam een nieuwe impuls te geven. Door de switch kan het lichaam op korte termijn profiteren van alle voordelen van vetverbranding: gewichtsverlies, u krijgt meer energie, een compleet fitter gevoel en u kunt een gezond gewicht bereiken én behouden.

Uiteraard kunnen ook mensen die geen lid zijn bij Active Personal Training terecht voor een trainingstraject volgens de methode van het Sportvasten.

Gaat u de uitdaging met uzelf aan? Maak dan nú een afspraak voor een intakegesprek. In dit gesprek bekijken we of u geschikt bent om te kunnen Sportvasten. 
Tel: 06-22129456

VEGAN FLEX 

Waarom starten met de Vegan Flex kuur. 

Hieronder geef ik 10 redenen waarom je de VeganFlex zou moeten doen!

Door het jaar heen kan ons immuunsysteem door verschillende oorzaken uit balans raken. Denk bijvoorbeeld aan ongezonde eetgewoonten, gebrek aan lichamelijke activiteit, weersveranderingen, overgewicht of een slechte algehele conditie. We voelen een dip en daardoor zitten we ook niet lekker in ons vel. De VeganFlex is niet alleen een geweldig programma om af te vallen en te ontgiften, maar het levert ook een krachtige bijdrage aan het immuunsysteem! Lees hier hoe het werkt:

1. De VeganFlex brengt het immuunsysteem in evenwicht zodat het scherper kan reageren op ongewenste invloeden en tegelijkertijd de gezonde cellen beschermt.

2. We hebben veel antioxidanten nodig uit verschillende voedselbronnen en supplementen. De Vegan Switch is wetenschappelijk ontwikkeld om een optimale inname te garanderen, zodat we beschermd zijn tegen vrije radicalen.

3. Het ondersteunt een gezonde darmflora, dit is erg belangrijk voor ons immuunsysteem.

4. Het verlaagt de blootstelling aan immuunonderdrukkende persistente organische gifstoffen.

5. Het maakt het lichaam catabool (groeiremmend), dit lijkt op basis van wetenschappelijk inzicht gunstig voor ons afweersysteem.

6. Het optimaliseert het energieniveau.

7. Het bevat alle voedingstoffen voor de gezondheid van het immuunsysteem, waaronder vitamine C, zink en selenium.

8. De algehele gezondheid neemt toe en je verliest ongewenst vetmassa zonder verlies van spiermassa.

9. Het vermijdt ongezond voedsel dat de immuniteit in zijn geheel kan verlagen. 

10. Het geeft je focus op het veranderen van je levensstijl in toekomstige tijden.

BenFit

Het BenFit-programma is speciaal ontwikkeld om op een gezonde manier aan je lifestyle te werken. Als coach begeleid ik je en gaan we samen aan de slag om je doel te bereiken. Je gaat op een andere manier kijken naar jouw lichaam en je gezondheid.
We gaan samen onze 3 pijlers: “eet, beweeg en relax” in balans brengen.

Beide kuren van Fittergy kunnen binnenkort ook worden geïntegreerd in een speciaal ontwikkeld leefstijlprogramma van BenFit, namelijk het unieke ‘4 weken Kickstart Your Health’-programma. Tijdens deze 4 weken start je eerst met een 10 daagse Vegan Switch- of Sportvastenkuur en vervolgens ga je aan de slag met de BenFit-app om je leefstijl ook na de Fittergy-kuur op een gezonde manier voort te zetten.

Wat bieden we jou tijdens onze leefstijl programma’s?
– makkelijke, volwaardige weekmenu’s incl. boodschappenlijst
– Je kunt zelf producten wisselen als je iets niet lust
– Alles online in een app, berekend op doelstelling en lichaamsmetingen
– Het hele gezin kan gewoon met je meedoen
– Veel variatie en je hoeft geen honger te lijden
– Extra workouts voor thuis in de app
– Periodieke, individuele afspraken met mij als persoonlijke coach
– Resultaatmetingen via een gepersonaliseerde weegschaal

Een ‘total package’ kun je het ook noemen, ik ben er heel enthousiast over. Samen bepalen we wat jouw lichaam nodig heeft om, naast een goede ontwikkeling en betere prestaties, ook het herstel na het sporten te bevorderen.
Ben jij klaar voor een gezonde lifestyle? Stuur me een berichtje en we gaan zo snel mogelijk starten.
nicole@activept.nl