Wil je fitter, energieker worden en een paar kilo afvallen? 
Dan is Fittergy Sportvasten de oplossing voor jou! 

Wat is Sportvasten?

Sportvasten is een wetenschappelijk bewezen effectieve trainingsmethode om jou leven een nieuwe impuls te geven. Het doel is dat je fitter en energieker voelt en dat je een gezond gewicht bereikt én behoudt. Sportvasten is geen dieet. Het is een 10-daagse trainingsmethode waarbij de spieren en de lever worden getraind in het verbruik van vet in plaats van suiker (de metabolic switch). Om dit te bewerkstelligen ga je sporten tijdens de vastenkuur. Hierdoor ga je meer vet verbranden en nemen overtollige vetreserves, met name het buikvet, af. Mannen vallen gemiddeld 4 tot 6 kilogram af in 10 dagen, vrouwen 2 tot 4 kilogram. Ook wordt de behoefte aan snaaien en tussendoor snoepen na de kuur veel minder. Sportvasten is een gezondheidsprogramma, waarbij gewichtsverlies eigenlijk een bij-effect is.

Welke resultaten kun je verwachten;

Na 10 dagen kun je de volgende resultaten behalen:

  • Gemiddeld 2 tot 6 kg gewichtsverlies
  • Verbeterde sportprestaties
  • Gemiddeld 3 tot 7 cm minder buikomvang
  • Een compleet fitter gevoel
  • Je krijgt meer energie

MAKE THE SWITCH

De 10-daagse Sportvastenkuur is de kickstart naar een gezondere lifestyle! De naam ‘Make The Switch’ verwijst naar de switch die je in deze 10 dagen maakt van suiker- naar vetverbranding. Je traint onder begeleiding van Nicole Timmerman. Tijdens de Sportvastenkuur bouw je in 3 dagen je voeding af. Vervolgens ga je 2 tot 3 dagen sapvasten en daarna in 4 dagen uw voeding weer gecontroleerd opbouwen. Dit combineer je elke dag met 20 tot 30 minuten duurtraining. De intensiteit van de training wordt persoonlijk voor jou bepaald door jouw coach. Na de Sportvastenkuur voel je als herboren en kun je je nieuwe lifestyle beginnen!

Active Personal Training begeleidt mensen naar een gezonde leefstijl. Zowel op individueel vlak als in groepsverband wordt  ervoor gezorgd dat men op een verantwoorde wijze persoonlijke doelstellingen bereikt.

De methode van het Fittergy Sportvasten is dan ook een welkome aanvulling op de werkwijze van Active Personal Training. Het is een unieke kans om uw lichaam een nieuwe impuls te geven. Door de switch kan het lichaam op korte termijn profiteren van alle voordelen van vetverbranding: gewichtsverlies, je krijgt meer energie, een compleet fitter gevoel en je kunt een gezond gewicht bereiken én behouden.

Uiteraard kunnen ook mensen die geen lid zijn bij Active Personal Training terecht voor een trainingstraject volgens de methode van het Sportvasten.

Ga jij de uitdaging met je zelf aan? Maak dan nú een afspraak voor een intakegesprek. In dit gesprek bekijken we of je geschikt bent om te kunnen Sportvasten. 
Tel: 06-22129456

VEGAN FLEX 

Waarom starten met de Vegan Flex kuur. 

Hieronder geef ik 10 redenen waarom je de VeganFlex kuur zou moeten doen!

Door het jaar heen kan ons immuunsysteem door verschillende oorzaken uit balans raken. Denk bijvoorbeeld aan ongezonde eetgewoonten, gebrek aan lichamelijke activiteit, weersveranderingen, overgewicht of een slechte algehele conditie. We voelen een dip en daardoor zitten we ook niet lekker in ons vel. Maar overgewicht komt niet alleen door te veel eten en te weinig bewegen. Een van de oorzaken is vooral de vervuiling van het lichaam door gifstoffen. De VeganFlex kuur van 10 dagen helpt jou hierbij. Het is niet alleen een geweldig programma om af te vallen en te ontgiften oftewel detoxen, is het reiniging van het lichaam van afvalstoffen, maar het levert ook een krachtige bijdrage aan het immuunsysteem! Je gaat daarbij afvallen terwijl je toch veel eten mag. Een fit en vitaal lichaam is het resultaat, zo haal je meer uit het leven.

Lees hier hoe het werkt:

1. De VeganFlex brengt het immuunsysteem in evenwicht zodat het scherper kan reageren op ongewenste invloeden en tegelijkertijd de gezonde cellen beschermt.

2. We hebben veel antioxidanten nodig uit verschillende voedselbronnen en supplementen. De Vegan Flex kuur is wetenschappelijk ontwikkeld om een optimale inname te garanderen, zodat we beschermd zijn tegen vrije radicalen.

3. Het ondersteunt een gezonde darmflora, dit is erg belangrijk voor ons immuunsysteem.

4. Het verlaagt de blootstelling aan immuun onderdrukkende persistente organische gifstoffen.

5. Het maakt het lichaam catabool (groeiremmend), dit lijkt op basis van wetenschappelijk inzicht gunstig voor ons afweersysteem.

6. Het optimaliseert het energieniveau.

7. Het bevat alle voedingstoffen voor de gezondheid van het immuunsysteem, waaronder vitamine C, zink en selenium.

8. De algehele gezondheid neemt toe en je verliest ongewenst vetmassa zonder verlies van spiermassa.

9. Het vermijdt ongezond voedsel dat de immuniteit in zijn geheel kan verlagen. 

10. Het geeft je focus op het veranderen van je levensstijl in toekomstige tijden.