Beste Active sporters,

Om te beginnen willen we jullie allemaal hele fijne paasdagen wensen.

Geniet van elkaar en blijf, ondanks het mooie weer, zoveel mogelijk thuis. Zorg goed voor jezelf en vooral: blijf gezond!

Op deze mooie zondag willen we graag even vermelden dat we ontzettend blij zijn met de vele positieve reacties op de online trainingen via Zoom Cloud Meetings.

Het is erg fijn dat deze trainingen zo goed worden ontvangen, dank je wel! Ook voor ons is het ontzettend fijn om onze lessen zoveel mogelijk voort te zetten, al is het in een andere vorm. Het is ontzettend belangrijk om in deze bizarre periode toch samen in beweging te blijven. Zoals jullie van ons gewend zijn zullen de trainingen iedere week anders zijn. De enige uitzondering hierop is de BodyShape barbell training op dinsdagavond en zaterdagochtend.

 

De online trainingen via de livestream van Zoom zijn veilig omdat we verder geen gegevens uitwisselen. Zorg voor de zekerheid wel voor een uniek wachtwoord, wat je echt nergens anders gebruikt.

NB: Mocht je problemen hebben met het geluid, probeer dan eens om een extra speaker aan te sluiten op je laptop, Ipad op telefoon. Dit werkt vaak beter.

 

Sommige klanten hebben aangegeven dat ze graag nú al gebruik willen maken van de compensatieregeling omdat ze momenteel meer tijd hebben om extra te trainen. Uiteraard is dat geen probleem! Wil jij dit ook? Heb jij ook meer tijd dan normaal en wil je graag vaker trainen? Laat het dan even weten via een mailbericht in de Fitmanager-app.

Krijgen we geen bericht, dan gaan we er vanuit dat je de gratis trainingen pas wil inzetten vanaf de heropening van de Studio.

 

Heb je hulp nodig om je aan te melden of heb je problemen tijdens het gebruik van Zoom, bericht ons dan even. We helpen je graag hiermee, zodat jij ook vanuit thuis lekker met ons mee kunt trainen.

Kom a.u.b. in beweging! Doe het vooral voor jezelf, je gezondheid, je energie, kracht en positieve gemoedsrust.

 

Vergeet niet om je aan te melden via Fitmanager voor de online trainingen.

Alleen dan krijg je de link toegestuurd voor de livestream van de betreffende les.

We zien jullie graag vanaf dinsdag weer bij onze online trainingen.

 

Take Care.

 

Namens het Active Team

5e92ce7c4c2ca_img_5640.jpg

Fijne Paasdagen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *