Vijf jaar geleden heb ik laarsjes gekocht in een schoenenwinkel in Weert. Toen ik thuis de doos opende, zag ik dat er een visitekaartje van Active Personal Training was toegevoegd. Ik was meteen geïnteresseerd in de mogelijkheden en heb een mail gestuurd naar Nicole. Zij vertelde dat ze in oktober zou gaan starten met een groep voor 55-plussers. Natuurlijk was ik van de partij!

Ik vond de lessen meteen heel leuk, gevarieerd en er werd rekening gehouden met ieders capaciteiten. Lukt een oefening niet of heb je een kleine blessure, Nicole schudt een aangepaste variatie zo uit haar mouw. Naast fijne oefeningen krijg je ook voedingsadvies en hierdoor ben ik ook nog wat kilo’s kwijtgeraakt! Je lijf wordt gespierder, je wordt sterker en je conditie verbetert. Naast dit alles hebben we twee hele leuke, gezellige groepen op maandag- en donderdagochtend. Iedereen kan tijdens de training zichzelf zijn en op eigen niveau sporten. En na de les sluiten we af met een gezellig kopje koffie, voor degene die dit leuk vinden. Ik sport nu al vijf jaar met veel plezier en voel me gezond en energiek. Op naar de volgende vijf jaar!

Groetjes Maartje 😘🙋🏽‍♀️
71 jaar

fotografie: Luc Timmerman | www.luctimmermanmedia.nl

“Er zat een visitekaartje van Active bij mijn nieuwe schoenen…”