Een half jaar geleden kwamen Tom en ik op het idee om, na jaren stil te hebben gezeten, toch maar weer eens te gaan sporten. Dan hadden we gelijk iedere week een uurtje samen in onze drukke agenda’s staan. Vrienden van ons gaven het juiste voorbeeld en omdat zij zo enthousiast waren trokken ze ons snel over de streep.
Wij waren op zoek naar een sportstudio in Weert en kwamen al snel uit bij Active Personal Training. Een intakegesprek werd gepland en het klikte gelijk. We kozen ervoor om te beginnen met een half jaar duotraining bij Nicole.

De eerste training was even doorbijten, het viel toch wel tegen na jaren niet meer gesport te hebben. Maar we pakten lekker door! Elke week gaan we met veel plezier sporten en kunnen we ons hoofd even lekker helemaal leegmaken.
Een extra pluspunt was dat we tegelijkertijd een goede uitleg kregen over ons eetpatroon, wat eigenlijk zo slecht nog niet was. Het bleek zelfs dat Tom vooral veel te weinig at op een dag. Door de tips van Nicole toe te passen is Tom de nodige kilo’s afgevallen! Een mooi resultaat in combinatie met een leefstijl die heel goed vol te houden is.
Mijn doel was vooral fitter worden en meer kracht krijgen. Wederom met een heel mooi resultaat! Ik merk dat ik goed in mijn vel zit en veel meer energie heb.
De sfeer tijdens het sporten is heel fijn. Nicole geeft duidelijke uitleg en corrigeert waar nodig. Ze is af en toe streng maar wel altijd met een nodige portie humor! Precies wat wij nodig hebben.

Ons half jaar Personal Training zit erop, het is echt voorbij gevlogen!
We hebben ervoor gekozen om door te gaan met sporten in de groepstrainingen en we vullen dit aan met de outdoortraining op zondagochtend in de Ijzeren Man.
We hebben al een paar keer kennis gemaakt met de groepstrainingen en dit bevalt echt heel goed. De groepen zijn niet groot, van 8 tot maximaal 16 personen. Hierdoor krijg je toch voldoende persoonlijke aandacht tijdens de trainingen.

Wij zijn blij dat we de keuze hebben gemaakt om het sporten na jaren weer op te pakken, Nicole bedankt voor alles en tot snel in de groepstrainingen!!

Eefje & Tom

 

 

Samen sta je sterk! Duo PT met Eefje en Tom

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *