Beste Active Sporters,

We hadden er al rekening mee gehouden, maar helaas is gisteravond bevestigd dat we zeker nog gesloten moeten blijven tot 20 mei. Jammer, maar we hebben uiteraard begrip voor deze beslissing. Gelukkig kunnen jullie nog steeds samen met ons in beweging blijven via de Zoom Cloud Meetings. Wij willen jullie graag bedanken voor de vele positieve en hartverwarmende reacties die we krijgen op de online trainingen. Ook voor ons is het ontzettend fijn om de lessen zoveel mogelijk voort te zetten, al is het in een andere vorm. Het is erg belangrijk om in deze bizarre periode toch samen te blijven trainen. Iedere week presenteren we weer een andere training, zoals jullie van ons gewend zijn. De enige uitzondering hierop is de BodyShape barbell-training op dinsdagavond en zaterdagochtend.

Het is erg belangrijk om te blijven bewegen en je spieren te versterken. Zo blijf je gezond bezig voor lichaam en geest. Was je motivatie tot nu toe nog ver te zoeken? Dan is het nu misschien wél het moment om je aan te melden en te ervaren hoe het is om thuis samen met ons te trainen. Kijk op Facebook of Instagram naar de verhalen, of vraag eens aan andere Active sporters hoe zij het ervaren. Je zult merken dat ze heel enthousiast zijn 💪.

De instructies om je aan te melden via Zoom vinden jullie in de vorige nieuwsbrieven, net als de compensatieregelingen die we aanbieden aan alle leden van Active Personal Training. Belangrijk om te weten over het gebruik van Zoom: je komt zelf niet in beeld als je dat niet wil en anderen kunnen jou niet zien met de instellingen die wij hanteren.

Heb je vragen, stuur dan een mailberichtje via de Fitmanager-app en wij helpen je verder. Ook is het mogelijk om vooraf al even te oefenen met Zoom, zodat je weet wat je kunt verwachten. Het lijkt voor sommigen ingewikkelder dan het daadwerkelijk is.

Vergeet niet om je aan te melden via Fitmanager voor de online trainingen. Alleen dán krijg je de link toegestuurd voor de livestream van de betreffende les.

Geniet van elkaar en blijf, ondanks het mooie weer, zoveel mogelijk thuis 😉. Zorg goed voor jezelf en vooral: blijf gezond!

Take Care.

Het Active Team

 

 

 

Bericht sluiting tot 20 mei 2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *