EEN GEZONDE LEEFSTIJL MET HET BENFIT LIFESTYLE PROGRAMMA

Active Personal & groepstraining heeft en samenwerking met de verschillende leefstijlprogramma’s van BenFit, speciaal voor jou! Iedereen kan zich hiervoor aanmelden, jong en oud, ook als je geen lid bent van Active. Het BenFit-programma is speciaal ontwikkeld om op een gezonde manier aan je lifestyle te werken. Als coach begeleid ik je en gaan we samen aan de slag om je doel te bereiken. Je gaat op een andere manier kijken naar jouw lichaam en je gezondheid.
We gaan samen onze 3 pijlers: “eet, beweeg en relax” in balans brengen.

Om je voor te bereiden op een gezonde en fit lichaam, kun je bijvoorbeeld starten met de 50 dagen Active Shape Up. Tijdens deze 50 dagen gaan we samen knallen om jouw persoonlijke doelstelling te bereiken. Of het nou is dat je graag wil afvallen, strakker worden, aankomen of je algeheel fitter wil voelen, alles is mogelijk. Gemiddeld verliezen deelnemers 3-5 kg aan gewicht tijdens het Shape Up-programma en voelen ze zich gezonder en fitter. Maar is jouw doel dat je juist wil aankomen in gewicht dan is dat ook geen probleem. Samen met jou personaliseer ik het trainings- en voedingsadvies speciaal voor jou in een speciale app!

Wil je graag een langer traject volgen, dan kun je ook kiezen voor het 12 weken Active programma. De resultaten na het doorlopen van dit programma zijn veelbelovend: deelnemers die graag gewicht willen verliezen, vallen gemiddeld 5-10 kg af tijdens dit traject.

Wat bieden we jou tijdens onze leefstijl programma’s?

– makkelijke, volwaardige weekmenu’s incl. boodschappenlijst

– Je kunt zelf producten wisselen als je iets niet lust

– Alles online in een app, berekend op doelstelling en lichaamsmetingen

– Het hele gezin kan gewoon met je meedoen

– Veel variatie en je hoeft geen honger te lijden

– Extra workouts voor thuis in de app

– Periodieke, individuele afspraken met je persoonlijke coach

– Resultaatmetingen via een gepersonaliseerde weegschaal

HET 4 WEKEN “KICKSTART YOUR HEALTH” PROGRAMMA

Al jaren werk ik vanuit Active als gecertificeerd Sportvasten- en Vegan Switch coach en bied begeleiding bij beide Fittergy-programma’s. Samen bepalen we wat jouw lichaam nodig heeft om, naast een goede ontwikkeling en betere prestaties, ook het herstel na het sporten te bevorderen. Resultaten die je bij beide 10-daagse programma’s kunt verwachten:

• 2 tot 6 kg gewichtsverlies

• ontgiften van je lichaam op een effectieve manier

• 3 tot 7 cm minder buikomvang

• meer kracht & energie

• verbeterde sportresultaten

Beide kuren van Fittergy kunnen binnenkort ook geïntegreerd worden in een speciaal ontwikkeld leefstijlprogramma van BenFit, namelijk het unieke ‘4 weken Kickstart your health- programma’. Tijdens deze 4 weken start je eerst met een 10 daagse Vegan Switch- of Sportvastenkuur en vervolgens ga je aan de slag met de BenFit-app om je leefstijl ook na de Fittergy-kuur op een gezonde manier voort te zetten. Meer informatie over de Vegan Switch- of Sportvastenkuur vind je onder een apart tabblad op deze website.

Als je één van de BenFit-programma’s hebt afgerond, kun je tegen een maandelijkse vergoeding je toegang behouden tot de app. Zo kun je nieuwe weekmenu’s blijven gebruiken en heb je iedere maand een coachingsgesprek met mij als stok achter de deur.

Wil je graag, naast onze leefstijlprogramma’s, ook gaan starten met sporten? Maak dan nú goede voornemens en investeer in een leven vol energie, samen met ons. Want samen keihard werken aan een gezonde en energieke leefstijl, dát is waar Active Personal en groepstraining voor staat!

Voor meer informatie en prijzen kun je contact met me opnemen via nicole@activept.nl of telefoonnummer 06-22129456