🎉Er is er één jarig hoera, hoera…..  🎉

Ja je leest het goed; Active Personal Training is vandaag jarig!!! 

Op 1 januari 2024 is het precies 10 jaar geleden dat ik eindelijk de stap durfde te maken om mijn eigen onderneming te starten. Het begon allemaal als een try-out met de Outdoor Training op zondagochtend. Dit werd een succes en ik kreeg al snel de eerste aanvragen voor Personal Training. In eerste instantie gaf ik de trainingen bij mensen thuis of op een buitenlocatie, omdat ik nog geen eigen ruimte ter beschikking had. 

In 2015 kreeg ik de mogelijkheid om voor een aantal uren een zaal te huren en kon ik naast mijn Personal Trainingen ook starten met indoor-groepslessen. Want dat had ik natuurlijk al heel veel jaren gedaan en het entertainment zit nou eenmaal in mijn bloed. Ik vind het heerlijk om mensen te coachen en te begeleiden om hun wensen en doelen te bereiken. Al snel merkte ik dat ik op die tijdelijke locatie mijn lesuren niet verder kon uitbreiden en ging ik op zoek naar een andere ruimte. En zo opende ik in 2018 mijn eigen Studio bij Stichting ‘De Verbinderij’. Het was echt onbeschrijflijk wat een mooi en dankbaar gevoel ik had. Samen met familie en vrienden hebben we keihard gewerkt om er iets moois van te maken en dát is gelukt!

Voor het eerst had ik écht mijn eigen ruimte, waar ik alles kon doen wat ik wilde om Active nóg beter op de kaart te zetten. Natuurlijk gaf het ook onzekerheid, omdat ik toch bepaalde risico’s moest nemen. Ik heb in die tijd vaak gedacht aan mijn ouders, die vroeger ook een eigen bakkerszaak hadden; de Echte bakker Smits aan de Oelemarkt. Van hen heb ik de passie voor het ondernemen meegekregen en dat is echt een cadeautje. Het heeft me mede gesterkt in de zakelijke keuzes die ik in de afgelopen 10 jaar heb moeten maken. 

En toen kwam de volgende uitdaging: Stichting de Verbinderij ging sluiten… Mijn studio kon op die locatie niet langer bestaan en ik moest snel op zoek naar een andere locatie. Wat een turbulente periode was dat….maar opgeven is voor mij geen optie. Het was een hele spannende zoektocht, maar uiteindelijk bleken de goden ons toch goedgezind. Uit onverwachte hoek kwam opeens een mooie locatie vrij op Kessenichstraat nr. 5. Dit was perfect! Ik ben echt super dankbaar voor alle hulp die er destijds geboden is door een aantal leden, vrienden en kennissen. Nogmaals ook een speciaal bedankje aan mijn gezin voor alle steun en flexibiliteit, en in het bijzonder voor de inzet van mijn man Ferry en mijn vriendin Heidi en haar vader. Iedereen heeft echt kei en keihard gewerkt om de Studio te transformeren tot de huidige staat. Zonder jullie had ik dit nooit kunnen bereiken…. 

De afgelopen 10 jaar werd ik ondersteund door mijn twee fijne collega’s Joke en Heidi. Inmiddels zijn we verschillende lockdowns verder, waarin we alles op alles hebben gezet om onze leden van trainingen te voorzien. En dat was vaak best een uitdaging door de beperkte mogelijkheden die er toen waren. Maar het is ons wel gelukt! Keihard knokken, daar staan we voor. Ik ben ook al onze leden dankbaar voor hun begrip en flexibiliteit in die periode, echt geweldig hoe zij achter Active bleven staan. 

Inmiddels trainen we alweer bijna twee jaar in onze mooie, nieuwe Studio. Ik hoop van harte dat we in 2024 nóg meer mensen mogen laten genieten van ons uitgebreide aanbod aan trainingen, samen met jullie. Want dat is waar mijn hart sneller van gaat kloppen… 

Nieuwjaarsborrel  

Ter ere van ons 10-jarig jubileum organiseren we een nieuwjaarsborrel met versnaperingen en een speciale loterij voor alle leden en partners. 

Maar liefst 25 ondernemers uit regio Weert hebben leuke prijzen beschikbaar gesteld voor de jubileumloterij tijdens de nieuwjaarsborrel. Een heel mooi gebaar waar ik super dankbaar voor ben! 🙏🏼🫶🏼

De volgende bedrijven hebben prijzen beschikbaar gesteld: 

Haarstudio Kim

Psychic medium & Dierentolk – Nadieh Cuijten

Navalon & Danté

Hof van Keent

Smaeck

RoverHair Nederland

Senna Fotografie

Kapsalon Wigbert

Joy Nails Lisette Coppen

Fleur’s Beauty

Wiên Weert

Kaas & Ko

Guirlande Wonen

Staatsie Vivere 

Ayurveda Specialist

Slaats Veiligheidstrainingen

Fittergy

Museum W

Living 63

Dean  

BMajko

Ferrum By Rolf

Ans Glamz

Faunaland Weert 

Active Personal Training

Nogmaals een dankjewel aan al deze ondernemers voor jullie bijdrage. Het geeft onze nieuwjaarsborrel een éxtra feestelijk tintje!

Wie jarig is trakteert

Houd de komende tijd de pagina’s van Active Personal Training extra goed in de gaten, want we hebben nog een leuk cadeau voor jullie in petto! So stay tuned…

Voor nu wensen we iedereen een hele fijne nieuwjaarsdag. Rust lekker uit, geniet van elkaar en maak goede voornemens voor jezelf. Wil je in 2024 weer gaan sporten? Goed idee! Bij ons kun je altijd een gratis proefles komen doen. En ik beloof je één ding: daar zul je geen spijt van krijgen 😉

Liefs; Nicole 💪🏼😘

Active Personal Training bestaat 10 jaar!