Mijn leven veranderde op 23 juni toen ik voor het eerst moeder werd van een prachtige dochter. Ik trainde al met veel plezier bij Active, maar ik moest tijdens mijn zwangerschap helaas stoppen met sporten vanwege mijn lage bloeddruk.

Na de bevalling wilde ik weer snel aan de slag en kreeg ik groen licht van Nicole na mijn herstel.
Na 10 weken begon ik weer met trainen en al snel sportte ik weer twee keer per week, net als voorheen. Ik merkte goed dat ik tijdens mijn zwangerschap heel wat kiloโ€™s was aangekomen en deze kiloโ€™s wilde ik heel graag weer kwijt.
Nicole adviseerde me om aan de slag te gaan met het 12-weken programma van Benfit en ik was meteen enthousiast.

Gedurende die 12 weken voelde het helemaal niet alsof ik actief bezig was met afvallen, maar vooral dat ik bewust bezig was met gezonde voeding.
Ik heb nooit honger gehad en kon af en toe ook gewoon genieten van iets lekkers of een wijntje.
Ik ben trots dat ik maar liefst 8 kilo ben afgevallen en 16 cm aan buikomvang kwijt ben.

In januari ga ik, ook onder begeleiding van Nicole, nog de 10- daagse Veganflex-kuur van Fittergy doen. Op deze manier hoop ik mijn gewicht stabiel te houden en me goed in mijn vel te blijven voelen.

Bedankt Nicole voor de fantastische 12 weken en we gaan nog even door!

โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”โ€”-

Wil jij dit ook? Maak gerust een afspraak om samen te ontdekken welk leefstijlprogramma het beste aansluit bij jouw wensen en doelen.
nicole@activept.nl of 06-22129456.

๐—”๐—ณ๐˜ƒ๐—ฎ๐—น๐—น๐—ฒ๐—ป ๐˜‡๐—ผ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ต๐—ผ๐—ป๐—ด๐—ฒ๐—ฟโ€ฆ๐—ต๐—ฒ๐˜ ๐—ธ๐—ฎ๐—ป ๐—ด๐—ฒ๐˜„๐—ผ๐—ผ๐—ป!