Outdoor Training

Wilt u fit, sterk en soepel worden en lekker in de buitenlucht bezig zijn? (75 min.) Dan is deze groepstraining echt iets voor u! De outdoor trainingen bestaan onder andere uit hardlopen, intervaltraining, fitnessoefeningen en een gewichtencircuit (kettlebell, bosuball, fitball, aquabag, roops, medicineball, stroops etc) in de natuur.

De bankjes, de boomstammen, het mulle zand, de attributen in het bos; ze worden allemaal betrokken in deze creatieve training en geven het lichaam díe prikkels die het nodig heeft. Een cool down brengt lichaam en geest weer in balans. Bij Active Personal Training krijgt u de aandacht en begeleiding die u nodig heeft. U bent klaar voor álles wat er op u pad komt en verhoogt de algehele kwaliteit van uw leven.Conditie Training 

Tijdens deze training werken we onder deskundige begeleiding in groepsverband aan het verbeteren van de conditie, (u kunt minimaal  7-10 min. joggen) in combinatie met spierkracht- , stabiliteit- en balanstraining. De duur en intensiteit van de training is volledig afgestemd op de gevorderde sporter en door de kleinere groep  is er voldoende ruimte voor individuele aandacht. Het is een total body workout die uw stofwisseling versnelt waardoor uw daadwerkelijk resultaat zult behalen. (max. 17 pers)

*Zondagochtend: 10.00 uur – 11.15 uur in de IJzerenmanse bossen van Weert

Wat moet ik aan bij de training?

lekker zittende outdoor kleding. Goede renschoenen met schokdemping met lichte schokdemping, een handdoek en voldoende water.

  • Door de kleinere groep (max. 17 pers) is er voldoende ruimte voor individuele aandacht

Het is goed voor uw gezondheid en welzijn. Het houdt u op de lange termijn fit en vitaal. Dit alles onder deskundige begeleiding.

Een proefles is gratis

Neem nu contact op voor meer informatie! Geef u nu hier op voor de Outdoor Training