Bodyshape 

Dit programma van 55 minuten daagt al uw belangrijke spiergroepen uit met behulp van verschillende krachtoefeningen. De Bodyshape  is een afwisselende training op muziek (voor mannen en vrouwen) die bestaat uit een een warming-up, gevolgd door 50 minuten spierversterkende oefeningen voor het hele lichaam. Uiteraard sluiten we af met een goede cooldown.

Het trainingsprogramma is gevarieerd aan bewegingsvormen, zodat het niet alleen leuk maar ook afwisselend blijft. De spieren wennen anders steeds aan dezelfde bewegingen en daardoor zult u op langere termijn minder resultaat boeken. Het is dus belangrijk om de spieren verschillende trainingsprikkels te geven. Spieren die meer aandacht nodig hebben en uw houding en motoriek, verbeteren, worden op een veilige en effectieve manier getraind. Afwisseling in tempo en omvang is hierbij nodig. Zo ontwikkelen we strakke, atletische spieren.

We maken op dinsdag- en zaterdagochtend gebruik van een barbell met gewichten en veel herhalingen.  We veranderen geregeld van muziek en trainingsvorm.

Op de vrijdagochtend krijgt u iedere week een reeks andere oefeningen, waardoor de verschillende spiergroepen optimaal worden getraind. We maken gebruik van uw eigen lichaamsgewicht (functional training), intervaltraining, kettlebell, barbell, dynaband, soft ball,

De BodyShape is geschikt voor de zowel beginnende als de gevorderde sporter.

Wat moet ik meenemen naar de training?

Goede binnen gymschoenen met lichte schokdemping.  Een handdoek, voldoende water en een goed humeur.

  • Door de kleinere groep (20 pers) is er voldoende ruimte voor individuele aandacht

Het is goed voor uw gezondheid en welzijn. Het houdt u op de lange termijn fit en vitaal. Dit alles onder deskundige begeleiding.

  • Dinsdag: 20.00-20.55 uur (barbell(stang) training)
  • Vrijdag: 10.00-10.55 uur
  • Zaterdag: 10.00-10.55 uur (barbell (stang) training)Een proefles is gratis.

Neem nu contact op voor meer informatie! Geef u nu hier op voor de Bodyshape training!