Freestyle Step Training gevorderd

Een workout met de step is een vorm van cardiotraining met een zeer positief effect op uw hart en longen. Met een goede steples kunt u veel calorieën verbranden en u bepaalt uw eigen intensiteit door de hoogte van de step.

Doordat u bij steppen tegen de zwaartekracht in werkt, traint u uw spieren. Vooral de spieren in uw onderlichaam worden aan het werk gezet, maar als uw op een hoger niveau stept en ook uw armen meeneemt bij de passen dan blijft uw bovenlichaam zeker niet achterwege. Ten slotte spant u uw core tijdens het steppen continu aan. Een win-winsituatie dus!

Choreografieën worden bij steppen opgebouwd, dus u kunt altijd bij de basis blijven als u de moeilijkere passen nog niet onder de knie hebt. Enige ervaring met de step is wenselijk. Onze zeer ervaren freestyle instructeurs Joke Rutjens en  Nicole Timmerman zorgen ervoor dat u wordt meegenomen naar een hoger niveau.

Wat moet ik meenemen naar de training?

Goede binnen indoor-gymschoenen met lichte schokdemping, een handdoek en voldoende water.

  • Door de kleinere groep (max. 16 pers) is er voldoende ruimte voor individuele aandacht

Het is goed voor uw gezondheid en welzijn. Het houdt u op de lange termijn fit en vitaal. Dit alles onder deskundige begeleiding.

Woensdag: 19.30-20.25 uur
Zaterdag: 9.00-9.55 uur

Een proefles is gratis

Neem nu contact op voor meer informatie! Geef u nu hier op voor de Step-training