Aan het woord: Christien Leeuwen

“Sportvasten is écht een aanrader!”

 

Graag wil ik mijn ervaring met jullie delen over het Sportvasten van Fittergy.

De afgelopen jaren heb ik, onder begeleiding van Nicole Timmerman, dit traject al 2x eerder met succes afgerond. En ik kan jullie verzekeren, het heeft écht een hele positieve uitwerking op lichaam en geest. Ik ben gestart met het Sportvasten omdat ik veel lichamelijke klachten had, waarvoor ik verschillende medicijnen moest slikken. Hierdoor was ik 10 kg aangekomen. Ik sport al langere tijd bij Active Personal Training en ook Nicole merkte dat ik wel wat extra ondersteuning kon gebruiken. Ze adviseerde me om een keer het Sportvasten te proberen, o.a. omdat het ook een ontstekingsremmend effect heeft op je lichaam. Het zou wel eens goed zijn om mijn lichaam even helemaal te resetten. Onder begeleiding van Nicole ben ik de Sportvastenkuur gaan doen. Het was soms even zwaar, maar met de fijne coaching en het persoonlijk contact was het goed vol te houden. Iedere dag heb ik 30-45 min stevig doorgelopen op de loopband of op de hometrainer gefietst. Vanwege mijn lichamelijke klachten kon ik namelijk niet rennen. Mijn vetverbranding werd extra gestimuleerd en hierdoor ben ik beide keren maar liefst 4 kg afgevallen! Hier was ik écht superblij mee. Daarnaast waren mijn lichamelijke klachten bijna helemaal verdwenen! Ik hoefde geen medicijnen meer te gebruiken en ik zat veel beter in mijn vel.

Helaas brak ik een tijd geleden mijn pols, waardoor ik veel pijn had en langere tijd niet meer goed kon sporten. In eerste instantie bleef ik nog mooi op gewicht, maar helaas kwamen de kilo’s er langzaam weer bij. Daarom heb ik deze zomer voor de 3e keer het Sportvasten gedaan. Iedere dag heb ik 30 min op de crosstrainer gestaan en dat ging best goed. Het was dit keer wel zwaarder vanwege de hittegolf, maar ik heb het tóch tot een goed eindresultaat weten te brengen: ik ben 4,3kg afgevallen en mijn buikvet is met -7cm afgenomen.

Ik ben er nog niet helemaal maar het begin is weer gemaakt, ik voel me lekker en vol energie. Om de vetverbranding actief te blijven stimuleren ga ik nu wekelijks 1 dag vasten met de “Keep the Switch”-methode.

Het Sportvasten van Fittergy is écht een aanrader, maar wel onder begeleiding van Nicole. Zonder haar was me dit nooit gelukt. Dankjewel voor je fijne motivatie en psychische ondersteuning!

 

Groetjes Christien

 

Sportvasten van Fittergy is écht een aanrader!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *