Vorige week heeft Active Personal Training de opleiding tot Fittergy Sportvasten Coach met succes afgerond

Wilt u fitter, energieker worden en wellicht een paar kilo afvallen! 
Dan is Fittergy Sportvasten de oplossing voor u!

Wat is Sportvasten?

Sportvasten is een wetenschappelijk bewezen effectieve trainingsmethode om uw leven een nieuwe impuls (fitter, energieker) te geven en om een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Sportvasten is geen dieet. Het is een 10-daagse trainingsmethode waarbij de spieren en de lever worden getraind in het verbruik van vet in plaats van suiker (de metabolic switch). Om dit te bewerkstelligen gaat u sporten tijdens de vastenkuur. Hierdoor gaat u meer vet verbranden en nemen overtollige vetreserves, met name het buikvet, af. Mannen vallen gemiddeld 4 tot 6 kilogram af in 10 dagen, vrouwen 2 tot 4 kilogram. Ook wordt de behoefte aan snaaien en het tussendoor snoepen na de kuur veel minder. Sportvasten is een gezondheidsprogramma, waarbij gewichtsverlies eigenlijk een bij-effect is. 

Welke resultaten kunt u verwachten;

Fitter en meer energie;
>
Tot 15% verbeterd duurvermogen
> Meer spiermassa in de weken erop bij de juiste opvolging
> Daling van bloeddruk en slechte cholesterol en vet in bloed

Slanker en gezonder;
>
2 tot 6 kilo gewichtsverlies (70-90% daarvan is vet)
>
4 cm taille reductie (inwendig buik vet)
> M
entale switch in het brein – kans kleiner op terugvallen

Active Personal Training begeleidt mensen naar een gezonde leefstijl. Zowel op individueel vlak als in groepsverband zorg ik ervoor dat mijn klanten op verantwoorde wijze hun persoonlijke doelstellingen kunnen bereiken. De methode van het Sportvasten is dan ook een welkome aanvulling op de werkwijze van Active Personal Training.

Het is een unieke kans voor mijn klanten om hun lichaam een nieuwe impuls te geven. Door de switch kan het lichaam op korte termijn profiteren van alle voordelen van vetverbranding: gewichtsverlies, meer energie , een compleet fitter gevoel en een gezond gewicht te bereiken én te behouden.

Uiteraard kunnen ook mensen die geen lid zijn van Active Personal Training bij mij terecht voor een trainingstraject volgens de methode van het Sportvasten.

Gaat u de uitdaging met uzelf aan? Ik begeleid u graag. (Maak seen afspraak met mij voor een intakegesprek. In dit gesprek bekijken we of u geschikt bent om te kunnen Sportvasten)
Tel: 06-22129456

Nieuw bij Active Personal Training: SPORTVASTEN *Switch van suiker- naar vetverbranding*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *