Hoi!

Ik ben Joke Rutjens, 33 jaar jong en samen met mijn partner Guus zijn wij trotse ouders van 2 kinderen.  Al 17 jaar lang heb ik ervaring in de sportbranche met het geven van sportlessen en heb ik mensen opgeleid tot aerobic- en fitnessinstructeur. In mijn reguliere baan werk ik  als operatie-assistente in het SJG Weert. Ik kijk er enorm naar uit om bij Active Personal Training mijn sportieve ei kwijt te kunnen en samen met jullie te knallen in de groepslessen.

Zie ik je snel? (en dan bedoel ik natuurlijk niet op de operatiekamer…)

De extra Bodyshape training zal van start gaan op zaterdagochtend van 10.00-10.55 uur bij minimaal 5 personen.

Een proefles is gratis.

Meer informatie over de Bodyshape . Geef je nu hier op voor de Bodyshape training!

Sportieve groetjes,

Joke

 

 

 

 

 

 

 

We verwelkomen Joke héél graag binnen ons team.

Ik heb met Joke  samengewerkt en weet daarom heel zeker dat zij perfect past in de visie en doelstellingen van Active Personal Training

Nieuwe docent bij Active Personal Training. Mag ik jullie even voorstellen: Joke Rutjens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *