Aan het woord Katja Puts

In mei 2015 ben ik voor de eerste keer gestart met het Fittergy Sportvasten. Ik was zeer benieuwd of ik voldoende zelfdiscipline zou hebben om deze 10-daagse kuur vol te houden. Het viel me reuze mee en ik ben destijds 3,8 kilo afgevallen. Nu, inmiddels 3 jaar verder, vond ik het hoog tijd om de kuur opnieuw te doen. Nicole had mij bij de eerste kuur al uitgelegd dat ik me strikt aan het voorgeschreven protocol moest houden. Dit is van groot belang voor de beste kans van slagen. Dus dat heb ik wederom gedaan. Ik at en dronk geen andere zaken dan hetgeen wat beschreven stond en sportte iedere dag 20 à 30 minuten. Ik rende iedere dag een half uur.

Tijdens de vastendagen vond ik het prettigst om direct in de ochtend te rennen omdat je na je nachtrust de meeste energie hebt. Ik raad ook aan om die vastendagen te plannen op dagen dat je vrij bent. Deze dagen vond ik namelijk het meest intens. Ik had helemaal geen moeite met het feit dat ik niets mocht eten. En wat ook fijn was bij mijn 2e Sportvastenkuur: de Metabolic Switch-drank is nu voorzien van een aardbeiensmaak, zodat het makkelijker wegdrinkt. Dit product bevat een specifieke samenstelling van extra eiwitten en aminozuren, wat tegelijkertijd het hongergevoel onderdrukt. Hierdoor is het prima vol te houden.

Ik ben tijdens mijn 2e Sportvastenkuur maar liefst 5 kilo afgevallen! Ik heb mezelf voorgenomen om 1 keer per week een vastendag in te plannen en minimaal 3x per week gevarieerd te trainen, met als doel de “switch” te behouden.

Met de fijne, effectieve trainingen bij Active Personal Training en voldoende zelfdiscipline gaat dit helemaal lukken.

 

Fittergy Lifestyle

Je haalt meer uit het leven met een gezond en fit lichaam. Fittergy helpt jou daar graag bij! Word snel fitter, slanker en energieker, met een lichaam dat beter in vorm en balans is. Fittergy ontwikkelt verantwoorde producten en methodes op wetenschappelijke basis. Geef je lifestyle een boost met Fittergy Sportvasten, Greens en Supplements. Wil jij ook snel afvallen, fitter en energieker worden? Meld je dan snel aan bij Active Personal Training en vraag of sportvasten geschikt voor jou is. Je dient te beschikken over een basisconditie en goede gezondheid.

 

Katja’s ervaring met Fittergy Sportvasten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *