In shape na zwangerschap 

Frances wilde na haar zwangerschap weer in shape komen. Ze voetbalt veel, maar wilde graag 10 kg afvallen,  fitter en sterker worden.  Haar startgewicht was 83,1 kg en ze is in 6 maanden maar liefst 13 kilo afvallen d.m.v. Personal Training, thuisopdrachten en voedingsadviezen. Daarnaast heeft ze fanatiek deelgenomen aan de Active Outdoor Training.

 

Frances voelt zich fitter, slanker, sterker en heeft zoveel energie dat ze nóg meer plezier heeft in het voetballen. In totaal is ze 42 cm in omvang kwijt (taille, buikomvang, borst, heupen) en is in kracht sterk toegenomen. Dit is ook duidelijk zichtbaar. Uiteraard ben ik ook ontzettend trots op het behaalde resultaat! Frances is nu een aantal weken op eigen kracht verder gegaan en ze is nog eens 1,3 kg afgevallen.  Ze weegt op dit moment 68,8 kg (totaal -14,3 kilo) en voelt zich echt super’mom’. Frances, ik wens je heel veel succes met voetballen. Natuurlijk zie ik je ook graag terug bij één van de trainingen van Active Personal Training. 
Ik houd sowieso een oogje in het zeil, dus helemaal loslaten doen we elkaar niet 😉 

Dankjewel voor het vertrouwen in Active Personal Training en ik ga je lieve mooie dochter Fenna echt wel missen. (jou ook  hoor 😉 )

 

 

 

 

 

 

 

 


Ná 6 maanden.

 

 

 

 

 

 Start

 

 

 

 

 

 

 

 

Ná 6 maanden

 

In shape na zwangerschap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *