“Genieten van lekkere dingen en evengoed langzaam af kunnen vallen. Dát gaf mij de motivatie!”

September 2016:

“We moeten stoppen met roken”, zeiden mijn man en ik tegen elkaar. “Nu écht!” En dit keer lukte het! Het ging verbazingwekkend goed en ik had nog nauwelijks zin in een sigaret. Ruim een halfaar verstreek en ik had echt het gevoel dat ik nu definitief van het roken af was.

Mei 2017:

“Whaaaaa, dit kan niet!?” Ik ging op de weegschaal staan en schrok me kapot. Voor elke maand die ik was gestopt met roken had ik er een kilo bij gekregen. Dit kon zo niet langer, ik moést iets gaan veranderen.

Net op dat moment kwam er op Facebook een blog voorbij van iemand die bij Nicole van Active Personal Training was geweest en een geweldig resultaat had geboekt.
Dat wilde ik ook en het liefst zo snel mogelijk! Ik heb meteen de telefoon gepakt, Nicole gebeld en binnen een week hadden we ons intakegesprek voor personal training. Ik had meteen een heel goed gevoel bij Nicole.  Ze straalde zoveel energie uit, had gevoel voor humor maar was ook heel duidelijk. Precies wat ik nodig had. Mijn doel was om binnen een jaar 10kg af te vallen.

Op 14 juni 2017 ben ik gestart bij Active Personal Training. Nicole adviseerde me om geen streng dieet te volgen maar eerst eens bij te houden wat ik per dag allemaal at. Al snel kwamen we tot de conclusie dat ik het eigenlijk niet zo slecht deed maar dat ik overdag veel te weinig at. Het gevolg hiervan was dat ik ’s avonds om 21.00u barstte van de honger en dan begon ik dus te “snaaien”.
Ik moest dus mijn eetpatroon aanpassen en overdag meer gaan eten. Nicole gaf me tips over mijn voeding en ze adviseerde me om bepaalde producten weg te laten of te vervangen door iets anders.

Balans zoeken, dat was belangrijk. Ik mocht van Nicole echt wel een keer losgaan, maar dan moest ik dit de dag erna wel compenseren. Dat bleek voor mij veel makkelijker te zijn dan dat ik ooit had gedacht. Ik kon goed met een zak worteltjes op de bank zitten terwijl mijn man naast me zat met een zak chips.  Op verjaardagen wel een stuk vlaai en later een wijntje pakken maar dan tussendoor alleen wat rauwkost eten, of verder gewoon overal vanaf blijven. Als we een avondje uit gingen dan kon ik gewoon een aantal pilsjes drinken, maar dan moest ik de dag erna wel weer “back to basic”. Dit werkte voor mij prima, want zelfs dan viel ik nog steeds gewoon af.
Dat gaf mij motivatie! Ik kon gewoon genieten van lekkere dingen, alleen ging ik er veel bewuster mee om…

Ik sportte eerst 1x per week bij Nicole, maar ik begon het al snel echt leuk te vinden en merkte al heel vlug resultaat. Niet zozeer in kilo’s maar wel in centimeters. Dat gaf de drive om nog een uur extra te gaan trainen. Na een aantal maanden was de knop om en ging ik zelfs 3x per week sporten bij Active Personal Training.

Nu, een jaar later, heb ik al heel wat bereikt! Ik ben nu 8kg afgevallen en ben in totaal 40 cm kwijt op mijn heupen, borst, buik en taille. Die knop waar ik het in het begin over had blijkt nu definitief om!
Ik baal er zelfs van als ik in een week geen 3x kan gaan sporten. Het geeft mij zoveel energie en ik weet dat ik daardoor ook kan blijven genieten van een lekker hapje en een drankje.

Ik ben zeker van plan om 3x per week bij Nicole te blijven sporten. De afwisseling tussen Functionele Circuittraining en de BodyShape geeft mij een energiek gevoel. Hopelijk verlies ik langzaam nog iets meer kilo’s en centimeters de komende tijd.

Nicole super bedankt dat je mij hebt begeleid, ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe leefstijl. De groepstrainingen bij Active Personal Training zijn afwisselend en uitdagend en het is ook nog eens erg gezellig. Door jouw spirit houd ik dit prima vol!

 

Tot Maandag!!

Liefs Kristel Rietjens

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017                                                                                                                   2018

 

 

“Genieten van lekkere dingen en evengoed langzaam af kunnen vallen. Dát gaf mij de motivatie!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *