Wilt u fitter, energieker worden en een paar kilo afvallen? 
Dan is Fittergy Sportvasten de oplossing voor u! 

 

Wat is Sportvasten?

Sportvasten is een wetenschappelijk bewezen effectieve trainingsmethode om uw leven een nieuwe impuls te geven (fitter en energieker) en om een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Sportvasten is geen dieet. Het is een 10-daagse trainingsmethode waarbij de spieren en de lever worden getraind in het verbruik van vet in plaats van suiker (de metabolic switch). Om dit te bewerkstelligen gaat u sporten tijdens de vastenkuur. Hierdoor gaat u meer vet verbranden en nemen overtollige vetreserves, met name het buikvet, af. Mannen vallen gemiddeld 4 tot 6 kilogram af in 10 dagen, vrouwen 2 tot 4 kilogram. Ook wordt de behoefte aan snaaien en het tussendoor snoepen na de kuur veel minder. Sportvasten is een gezondheidsprogramma, waarbij gewichtsverlies eigenlijk een bij-effect is.

Welke resultaten kunt u verwachten;

Na 10 dagen kun u de volgende resultaten behalen:

  • Gemiddeld 2 tot 6 kg gewichtsverlies
  • Verbeterde sportprestaties
  • Gemiddeld 3 tot 7 cm minder buikomvang
  • Een compleet fitter gevoel
  • Meer energie

MAKE THE SWITCH

De 10-daagse Sportvastenkuur is de kickstart naar een gezondere lifestyle! De naam ‘Make The Switch’ verwijst naar de switch die u in deze 10 dagen maakt van suiker- naar vetverbranding’. U traint onder begeleiding van Nicole Timmerman. Tijdens de Sportvastenkuur bouwt u in 3 dagen uw voeding af. Vervolgens gaat u 2 tot 3 dagen sapvasten en daarna in 4 dagen uw voeding weer gecontroleerd opbouwen. Dit combineert u elke dag met 20 tot 30 minuten duurtraining. De intensiteit van de training wordt persoonlijk voor uw bepaald door uw coach. Na de Sportvastenkuur voelt u zich als herboren en kunt u uw nieuwe lifestyle beginnen!

https://youtu.be/gfgiK_1PUU4

Active Personal Training begeleidt mensen naar een gezonde leefstijl. Zowel op individueel vlak als in groepsverband wordt  ervoor gezorgd dat men op een verantwoorde wijze hun persoonlijke doelstellingen bereikt kunnen worden.

De methode van het Fittergy Sportvasten is dan ook een welkome aanvulling op de werkwijze van Active Personal Training. Het is een unieke kans om een lichaam een nieuwe impuls te geven. Door de switch kan het lichaam op korte termijn profiteren van alle voordelen van vetverbranding: gewichtsverlies, meer energie, een compleet fitter gevoel en een gezond gewicht te bereiken én te behouden.

Uiteraard kunnen ook mensen die geen lid zijn van Active Personal Training terecht voor een trainingstraject volgens de methode van het Sportvasten.

Gaat u de uitdaging met uzelf aan? (Maak nu een afspraak voor een intakegesprek. In dit gesprek bekijken we of u geschikt bent om te kunnen Sportvasten)
Tel: 06-22129456