**FITTERGY SPORTVASTEN **

 

Lezing door Remco Verkaik & Nicole Timmerman

 

Op donderdag 7 juni a.s. organiseert Active Personal Training in samenwerking met medisch bioloog Remco Verkaik een lezing over het fenomeen Sportvasten.

Remco is de directeur van Fittergy Sportvasten en tevens de bedenker en grondlegger van deze succesformule.

Aanvang:  19.00 uur (duur +1,5 uur)

Locatie:   Active Personal Training
                  Molenveldstraat 90, 6001 HL, Weert

Iedereen is welkom, ook als je geen lid bent van Active Personal Training.

De toegang is geheel gratis maar inschrijving voor deze workshop is wel verplicht. Aanmelding is mogelijk via de website www.activept.nl , door het sturen van een mail of persoonlijk bericht. Leden kunnen zich ook inschrijven op de presentielijst in de wachtruimte van de studio van Active Personal Training.

Wat is Sportvasten?

Sportvasten is een wetenschappelijk bewezen effectieve trainingsmethode.

Met Sportvasten train je je lichaam om binnen 10 dagen een interne switch te maken van suiker- naar vetverbranding. Door de switch kan je lichaam op korte termijn profiteren van alle voordelen van vetverbranding: gewichtsverlies, meer energie en verbetering van je algehele conditie.

Voor wie is Sportvasten geschikt?
Ben jij een fanatieke sporter, maar lukt het je momenteel niet om je sportprestaties te verbeteren? Heeft je lichaam een lange herstelperiode nodig na een (zware) training? Dan is Sportvasten een goede methode om je prestaties te verbeteren. Maar Sportvasten is ook uitermate geschikt voor de gemiddelde sporter die bijvoorbeeld last heeft van vermoeidheid of een verhoogde behoefte aan suikers en koolhydraten. Heb jij een te hoog vetpercentage, ondanks een normaal en gezond eetpatroon? Dan is Sportvasten ook iets voor jou!

De lezing
Tijdens de bijeenkomst zal Remco Verkaik de theorie van het Fittergy Sportvasten uitleggen en verder ingaan op de principes van deze trainingsmethode. Ik zal, naast mijn persoonlijke ervaringen, ook mijn expertise als gediplomeerd Sportvastencoach met jullie delen.

Fittergy biedt naast het Sportvasten nog andere programma’s, zoals bijvoorbeeld een speciaal Detox-programma en verrijkende Fittergy supplementen voor dagelijks gebruik.

Tijdens deze avond laten we jullie ook nog kennismaken met de producten van het merk Greens. Veel mensen behalen de intake van de dagelijks aanbevolen hoeveelheden groenten en fruit niet. De supplementen van Greens bevatten voldoende groenten en fruit, in combinatie met vezels, enzymen en anti-oxydanten. Ze bieden een waardevolle ondersteuning bij een verantwoorde leefstijl, een Detox- of afslankprogramma.

Tot slot is er na afloop van de lezing uiteraard voldoende tijd voor het beantwoorden van alle vragen over de verschillende onderwerpen.

Wil je meer weten over de trainingsmethode van het Sportvasten?
Meld je dan snel aan voor deze gratis lezing, want vol = vol

 

Sportieve groet,

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nicole Timmerman
Active Personal Training

 

**FITTERGY SPORTVASTEN ** Lezing door medisch bioloog Remco Verkaik & Nicole Timmerman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *