Is het je nog niet gelukt om te starten met sporten of aan je gezondheid te werken? Pak je dan nú op en zet die knop om! Vóór de zomervakantie is je batterij weer opgeladen en daarom kun je al je energie inzetten om eindelijk je doelen te bereiken.

Bij Active krijg je échte Personal Training. 1 op 1, achter gesloten deuren in de mooie studio van 150m2. Zonder bijzijn van andere sporters. Wil jij dit graag dan is Active Personal Training echt iets voor jou!

Waarom juist nu starten? De motivatie is voor iedereen anders. Enkele redenen en voordelen op een rijtje:

Je bent weer uitgerust vóór de vakantie en hebt extra energie. Je werkt op een positieve manier aan je gezondheid en je humeur. Vaste eet- en sportmomenten zorgen voor structuur in je dagelijks leven. Je weerstand wordt verhoogd omdat je immuunsysteem versterkt. Je zit beter in je vel, voelt je sterker (botten en spieren), fitter en krijgt meer energie (goed voor hart en bloedvaten). Je vermijdt of vermindert psychische klachten, zoals depressies en angst.  In combinatie met een persoonlijk voedingsadvies raak je eindelijk die extra kilo’s kwijt en gaat dat vanaf nu ook zo houden!

10 redenen voor een Personal Trainer!
1. 
Persoonlijke aandacht | 2. Conditie op peil krijgen | 3. Een fitter gevoel | 4. Gezonder lichaam | 5. Een beter figuur | 6. Minder blessures | 7. Samen trainen | 8. Gezond gewicht |  9. Beter humeur | 10. Meer zelfvertrouwen

Een voorbeeld van één van de klanten die de overstap naar Active Personal Training wél al heeft gemaakt:

Vera wilde naast hardlopen heel graag haar spieren trainen. Ze had lage rug- en nekklachten, wilde sterker worden en haar spiermassa vergroten. In combinatie met goede voeding wilde ze ook heel graag afvallen.

We zijn nu een jaar aan het trainen. Vera is mooi sterk geworden, heeft geen lage rug- en nekklachten meer en haar voeding is helemaal aangepast. Trouw komt ze iedere week naar de training en haar thuisprogramma volgt ze heel netjes. In de eerste 3 maanden viel ze al 10,4 kg af. Ze had geen moeite met de aanpassingen in haar voeding en ze vond het prettig dat er zoveel variatie mogelijk is. Ze maakte van haar eten iedere dag een feestje. In het begin viel ze iets te snel af, waardoor we haar voedingsschema wat hebben aangepast. In de volgende 3 maanden nam haar gewicht nog eens 5,3 kg af. Vera is in omvang in totaal 50,5 cm kwijt, heeft meer spiermassa en dat is heel goed te zien en te merken. Het trainingsprogramma is gevarieerd aan bewegingsvormen, zodat het niet alleen leuk maar ook afwisselend blijft. De spieren wennen anders steeds aan dezelfde bewegingen. Het is belangrijk om de spieren verschillende trainingsprikkels te geven. Spieren die meer aandacht nodig hebben en de houding en motoriek verbeteren, worden op een veilige en effectieve manier getraind. Afwisseling in tempo en omvang is hierbij nodig.

Ze weet nu ook precies wat ze kan eten als ze een feestje heeft en hoe ze erna de balans weer kan herstellen. Ze geniet met volle teugen.

Nu zijn we een jaar verder en ze is in totaal 16,8 kilo afgevallen en mooi gevormd. We gaan nog even door, het bevalt Vera om één op één te trainen, gericht op haar specifieke doelen en wensen.
Wanneer ze een les moet missen dan baalt ze daar echt van. Ik ben ontzettend trots op haar inzet, doorzettingsvermogen en mo
oie resultaten!

Samen beginnen we aan de volgende fase en gaan we verder om alles te fine-tunen. Wordt vervolgd. 

Tot volgende week Vera!

Vera na 12 maanden trainen bij Active Personal Training. (-16,8 kilo, sterker en fitter) 👌

Persoonlijke aandacht, 28 jaar ervaring, individuele coaching en resultaatgericht trainen met een gezonde dosis fun: dát is de kracht van Active Personal Training.
Of wil je graag trainen in klein groepsverband, samen met je partner of vriend(in)? Alles is mogelijk.

Check mijn website voor een omschrijving van de groepslessen en het trainingsrooster http://www.activept.nl/trainingen/ Het rooster vind je op http://www.activept.nl/groeps-trainingen/trainingsrooster/

**Vanaf 1 oktober nóg meer trainingsmogelijkheden bij Active Personal- & groepstraining.  Active Personal Training groeit en daar zijn we heel dankbaar voor. Hierdoor is er ruimte gekomen om vanaf  4 oktober op donderdagavond van 19.30-20.25 uur te starten met een extra Functionele Circuittraining. Meld je snel aan via pb of Facebook.

Tot snel!

Sportieve Groet,

Nicole Timmerman
Active Personal Training

“Be Strong Get Strong”

De bijzondere kracht van Active Personal Training

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *