14 oktober 2020

Goed nieuws! De groepslessen mogen nog gewoon doorgaan zoals jullie gewend zijn. Dit geldt ook voor de Outdoortraining op zondag.   

Bij Active Personal Training sporten we sinds de Corona-maatregelen al met maximaal 14 personen in de groepslessen en op meer dan 1,5 meter afstand van elkaar. Iedereen heeft een duidelijk afgebakend vak tijdens de training en we hebben looproutes in de Studio. Uiteraard hanteren we speciale hygiëne-maatregelen voor, tijdens én na de trainingen.

De Outdoortraining valt volgens de website van de Rijksoverheid onder een van de uitzonderingen op de maximale groepsgrootte van 4 personen. We mogen meerdere groepjes vormen zolang de groepjes onderling maar voldoende afstand houden en tijdens de training niet gaan mengen. We zullen de trainingen dusdanig samenstellen dat we makkelijk 1,5 meter afstand kunnen houden. Dus met kleine aanpassingen kunnen we ook lekker buiten blijven sporten. Ook dat is goed nieuws!

Een aantal belangrijke mededelingen voor de komende weken:

– Blijf samen alert op het bewaren van voldoende afstand! Desinfecteer je handen en maak materialen na gebruik direct schoon.

– Mondkapjes worden op korte termijn verplicht in binnenruimtes. Hier gaan we niet op wachten en vragen daarom alle leden om vanaf donderdag 15 oktober een eigen mondkapje te dragen bij binnenkomst van de Verbinderij. Tijdens het sporten mag het mondkapje af en na de training zetten we het zo snel mogelijk weer op.  Zo beschermen we onszelf én elkaar!

– Gebruik van de lounge is tijdelijk niet toegestaan. We vragen iedereen om na de trainingen zo snel mogelijk het gebouw te verlaten.

De gedeeltelijke lockdown is aangekondigd voor vier weken. Als we ons allemaal goed aan de richtlijnen houden dan slaan we ons hier samen doorheen. Hopelijk kunnen we op deze manier een algehele lockdown voorkomen.

Dankjewel voor jullie medewerking, geduld en begrip. Samen staan we sterk…. op gepaste afstand.

** Corona-update **

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *