Active Personal Training viert eerste lustrum

In vijf jaar tijd is Active Personal Training uitgegroeid tot een begrip in sportminded Weert. Zeven dagen in de week bruist de moderne studio van Nicole Timmerman aan de Molenveldstraat van de positieve energie. Ter ere van het eerste lustrum knalt Active Personal Training met een speciale weggeefactie het nieuwe jaar in. Like de Facebook-pagina, deel het bericht en maak kans op een van de twee gratis vijf-lessenkaarten voor de indoor- of outdoortraining.

De winnaars worden 31 januari bekendgemaakt via Facebook en de website van Active Personal Training: www.activept.nl.

Op 1 januari 2014 maakte personal trainer Nicole Timmerman haar droom werkelijkheid. Na meer dan 25 jaar ervaring in de sportbranche startte ze haar eigen onderneming. En met succes. In haar studio op de tweede verdieping van Stichting de Verbinderij, maar ook buiten in de openlucht of op locatie bewijst Nicole keer op keer dat sport en entertainment wel degelijk samengaan. Die positieve vibe verspreidt zich als een olievlek door Weert, zo blijkt uit het gestaag groeiende aantal leden en ambassadeurs.
Ter illustratie: meer dan 35 ondernemers in de regio Weert hebben prijzen beschikbaar gesteld voor de jubileumloterij tijdens de nieuwjaarsborrel voor leden van Active Personal Training.

Fit worden met een glimlach, is al vijf jaar het motto van Active Personal Training. Via een scala aan groepstrainingen (op dit moment 17 ) of individuele trainingssessies begeleidt Nicole dames en heren van alle leeftijden naar een energiek en gezond leven. Haar moderne studio van 150 m2 is uitermate geschikt voor het trainen in kleinere groepen. Afhankelijk van het persoonlijke trainingsdoel is er voor elke deelnemer een programma op maat, aangevuld met waardevolle tips en voedingsadviezen.  Bij de groepstrainingen is het team versterkt met Docenten; Heidi van den Kerkhof en Joke Rutjens.

Nieuwe leden betalen geen administratiekosten en ze kunnen i.p.v. een abonnement ook kiezen voor een tien-lessenkaart. Ook hier geldt dus maatwerk: het handelsmerk van Active Personal Training.

 

 

 

 

 

 

Wie jarig is trakteert! Win 2x een gratis vijf-lessenkaart voor de indoor- of outdoortraining

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *