Voordat Evelien zwanger werd sportte ze al bij Active Personal Training. Ze volgde de KinetiCode Pilates en de Functionele Circuittraining. Tijdens haar zwangerschap is ze op een verantwoorde wijze blijven trainen op haar eigen niveau. We hebben de oefeningen volledig afgestemd op haar energielevel in iedere fase van de zwangerschap. Alle oefeningen hadden als doel om ook het herstel na de bevalling zo goed mogelijk te laten verlopen. Evelien is blijven trainen tot ze 38 weken zwanger was, en een week later is ze bevallen van een mooie, gezonde zoon. Na 6 weken wilde Evelien weer starten en heb ik haar geadviseerd om eerst te beginnen met de KinetiCode Pilates. Dit heeft ze een half jaar gedaan.

KinetiCode Pilates

Hierna heeft Evelien de draad verder opgepakt en is ook weer gestart met de Functionele Circuittraining. Bij deze groepstraining draait het om het opbouwen van kracht, stabiliteit, balanstraining en (spier-) conditie. De combinatie van deze trainingselementen is heel belangrijk voor een blijvende figuurcorrectie.

Functionele Circuittraining

Evelien is na één jaar 20 kilo afgevallen en is fitter, sterker, gespierder en vol zelfvertrouwen.
De fun in het sporten heeft ze al die tijd behouden en Evelien is een echte doorzetter. Ik ben dan ook supertrots op haar. ????

Ben jij zwanger en wil jij ook graag blijven trainen op je eigen niveau? Of wil je na de bevalling van je zwangerschapskilo’s af?
Mail dan naar nicole@activept.nl. Samen kunnen we ervoor zorgen dat je fitter, sterker én slanker wordt.

Be Strong Get Strong

Evelien -20 kilo  8-1-2018  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zwangerschapskilo’s: weg ermee! Evelien is 20 kg afgevallen en voelt zich weer energiek, sterk en fit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *